Jump to content
LaunchBox Community Forums

Anonymous MOS

Members
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Anonymous MOS

  1. I did post my other topic on the RL forums, but I didn't get a response there either.
  2. Hey guys, I can't change disks using the RocketLauncher pause menu when running multi-disk Amiga games through WinUAE. I disabled the pause function in WinUAE because my RL Pause menu is activated by the pause button on the keyboard. So, that isn't a problem any longer. But when I select the second disk, it doesn't do anything at all. It just takes me back to the emulator and no disks are swapped. Thanks!
  3. Hello, I'd be grateful if someone could help with this. I have multiple versions of many games for the Commodore c64. I know my problem has something to do with my folder hierarchy or file naming. I just don't know how to go about organizing to fix the problem. Example: California Games has several versions, from different sceners of the time, so I have them laid out like this: California Games (Epyx) <- Folder [ESI] <- Folder California Games (Disk 1 Side 1).d64 California Games (Disk 1 Side 2).d64 [REM] <
  4. Must've been a server problem. Nothing was changed here and it's working again.
  5. Mine takes pretty long to import as well. I've had to reimport before to fix this and because my ROM sets aren't detected very well I've had to take more time to fix the ROM entries that weren't detected correctly. It would be a great improvement if this were fixed!
  6. AddToGamesDb has completely stopped working for me. The option in the context menu is greyed out on any game I click on, whether it's in the database or not. :-(
  7. Yay!!!!!! I thought I saw something about it while skimming.
  8. Okay, added them all back one at a time and it's still working. This happens though, it'll work for a while, then start crashing again. My plugins are: AddToGamesDB CopyMameExtras ImageSearch 2.0.0.0 LaunchBoxDB Match 1.3.0 and StartupVideoManager I will be getting rid of CopyMameExtras and StartupVideoManager though since I don't need them.
  9. I renamed my plugins folder and it seems to have fixed my problem. I'll add them back one at a time and post here with which one crashes it. Thanks, Jason!
  10. For some reason when I load a game with RetroArch with Rocket Launcher bezels I have the Windows taskbar on the screen too. When I turn bezels off in RL the taskbar isn't there. Anyone know what I've done, and what I can do to keep the taskbar from showing when the bezels load? Thanks!
  11. I am indeed. They are sorting by Release Date. I played around with it and Default sorting has normal speed, Release Date Year is a little slower, and Release Date is extremely slow. So that definitely is the problem. They sort and show up on screen normally, but loading the detail data and edit window is what is affected. Hopefully, Jason can fix this speed problem soon, because I'd like to have these sorted by date without dealing with The Boggy. ;-) Thanks, @DOS76 !
  12. @Jason Carr Here is my Data folder that you requested. I hope you can figure out what is going on with it. The two playlists that respond extremely slow for me are The Legend of Zelda Collection and the Super Mario Collection. When I click on any game in those two collections, it takes way too long for it to load the info for the details panel and when I click edit on a game it takes a long time to open the edit window too. Thanks! I also noticed those two are auto-populating from the series field. My other collection (My Nintendo Games) that I just added games to works fine.
  13. Well, I've got it working, and I found the problem. I was trying to use The cycle exact x64sc. Apparently, that isn't compatible with RL. Looks like you have to use the basic x64. All good now, and looking all retro spiffy with the nice bezel you sent me. Thanks a bunch! :-)
  14. Awesome! Thanks! I should be able to figure out what the problem is with the .ini. and your bezel looks much more retro than the one I'm using now. :-)
  15. Okay, I just updated. I had a slightly older version, but I still have the same problem. Is it possible to send your vice.ini? Seems like I have something set that doesn't like working with RL. Also, where did you get your bezel? I like the one you're using a lot! :-) @Zombeaver As for CCS64, it was one of the first emulators I ever used way back in the late 90s. I left it after I found WinVICE. I did try CCS64 again using the latest version, but I still hate the menu interface. I ran into problems using it with RL too. I also don't like the idea of using RetroArch for compute
  16. Can you tell me what version of WinVICE you're using? I'd like to stick with WinVICE. Been using it for years. I know it pretty well. :-)
  17. Thanks for the help! :-) I tried changing some stuff based on what you said, and I do now have fullscreen, but it doesn't work well with bezels. WinVICE crashed, locked and I had to reboot to get it out of memory. Do you use bezels with WinVice?
  18. WinVICE will not go completely fullscreen when loading through Rocket Launcher. I always have the "status" bar at the bottom like it's windowed. Does anyone know how to fix this? Thanks in advance!
  19. I've also been having the same issue. Multiple approved to delete watermarked images, but they never go anywhere.
  20. I absolutely agree! There are at least 3 different variations of a lot of devs and pubs.
×
×
  • Create New...