Jump to content
LaunchBox Community Forums

floodie

Members
  • Content Count

    218
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by floodie

  1. 25 minutes ago, floodie said:

    Yes it does Neil however as stated i cannot even access the Temp folder in order to delete the file. It says it is corrupted and wont let me in.

    Im sure i did a reboot but still wasnt allowed entry.

    When you say install 11.5 over the top i cannot even open Launchbox to go into the updater. Ill try goto the site and dload the package and try to over write it. Best not delete all my settings or i will be well fucked off

    Sorry when i say "Fucked off" i mean with me - not with you guys, you lot are sound dont worry

  2. Yes it does Neil however as stated i cannot even access the Temp folder in order to delete the file. It says it is corrupted and wont let me in.

    Im sure i did a reboot but still wasnt allowed entry.

    When you say install 11.5 over the top i cannot even open Launchbox to go into the updater. Ill try goto the site and dload the package and try to over write it. Best not delete all my settings or i will be well fucked off

  3. All other platforms seem fine, never had this before but ive sorted out my NES library a number of times now, First couple of times i thought i mustve been going mad and didnt do it.

    Essentially I have been in Launchbox > NES and doing a general overhaul which includes deleting some games (Right click > Delete) or Editing other Games because their Rom path is wrong. Every time i do an amendment i test and load the game and its all good.

    Its not until i restart Launch box, or reboot my system that it all goes back to the way it was... It is like there is some kind of Read Only attribute on this platform somewhere... However i dont get any warnings and when i do the changes its all perfect up until i restart then its back in exactly the same state as it was when i started.. 

    Any ideas? Cheers 

  4. ok Neil thanks - And theres no way around that? - Even if i moved the whole game to another location? Anything bought on Steam always needs steam open in the background to play? I assume for DRM

     

  5. hi guys - Just imported my steam library inot Launchbox. Is it possible to not need to be connected to the net when wanting to play steam games from bigbox mode (my arcade is off grid).

    And secondly, i realise the games are purchased and distributed via steam, but once downloaded is there a way to play them without having to load up steam or have it running in the back ground?

    Cheers

  6. Hi GUys - having a problem configuring jconfig to accept button presses on  my arcade panel (that is connected via ipac). The only way is to select the "getasynckeystate" option, but this has a predefined keyboard set of inputs - for instance WASD for up down left right, where as my ipac is the directional arrows. i was thinking of writing an AHK script changing say W to UP, can i load in Launch box and it adds this script for this game ONLY?.... So i want launch box to start the SFV application, but also start JCONFIG, and ALSO start the AHK script too? is all this possible?.. Have i even made sense! :)

    thanks

     

  7. hi HeadRush - So i i have demulshooter working, and ALMOST have Virtua Cop perfect. it is reading my Xbox pads, has cursors on screen all works well.. Apart from one thing... 

    Even after calibrating the "guns" in Virtua Cops test menu it seems as though there is an elastic band attached to the bottom right of the screen. you can move the cross hair around fine with the analogue stick of the xbox pad however when you let go it flies back to the bottom right and doesnt stay naturally where it was. Its SO close but this makes it a deal breaker. Im sure it looks like its a gun calibration issue but have been in and out of the Gun test menu so many times i cant see what it could be. Any clues much appreciated!!!!

  8. Update:  Just need assistance on virtua cop and HOTD with xbox pad please. Fixed the other odd issue. For those that dont know, you need to untick Analogue Brake and Accelerate, leave Analogue Axis-X for steering.. However change "UP" to be your accelerate button, and "Down" to be brake.. All works fine then.

    thanks

  9. Hi guys - I am trying to set up Sega Model 2 for my cab. Some games which dont require analogue im using my control panel (Dead or alive etc) - but for the majority like Daytona etc i want to use my Xbox pad. When starting the game, configuring controls it actually seems insane and does nothing like it should. I tick analogue X and Y axis.. Even though i would like Triggers for acc and brake but thats another matter. When i seem to have things set up i go into the game and it just wont accelerate, or just violently brake.. Its nuts.. If anyone can offer some advice that would be great..

    The next problem will be assigning the cross hair on games like Virtua Cop and HOTD to the analogue stick. At the moment its stuck to mouse input, and i dont want a mouse on my machine. thanks all

  10. hi guys - probably a simple one here, since adding a 3+4 player wheel every time i start bigbox it starts with that wheel. I want it back the way it was on "Arcade classics" and the nice music that plays along with that wheel. Probably a tick box somewhere ive unticked

    thanks

×
×
  • Create New...