Jump to content
LaunchBox Community Forums

Search the Community

Showing results for tags 'framework 4.7'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • LaunchBox
    • Android
    • Beta Testing
    • Collections and Builds
    • Features
    • Linux
    • News and Updates
    • Noobs
    • Troubleshooting
    • Website/Forum Support
  • User-Created Content and Downloads
    • Big Box Custom Themes
    • Big Box Sound Packs
    • Big Box Startup Videos
    • Custom Theme Tutorials
    • Game Media
    • LaunchBox Custom Themes
    • Pause Themes
    • Platform Media
    • Playlists & Playlist Media
    • Startup Themes
    • Third-Party Applications and Plugins (Released)
    • Third-Party Applications and Plugins (Development and Beta Testing)
    • Videos
  • LaunchBox Games Database
    • News and Updates
    • Contributions
    • Features
    • Troubleshooting
  • Off Topic
    • DOSBox
    • Emulation
    • Games
    • Monkeys
    • Buy / Sell / Trade

Categories

  • Big Box Custom Themes
    • Legacy Themes
  • LaunchBox Custom Themes
  • LaunchBox Custom Badges
  • Startup Themes
  • Pause Themes
  • Big Box Startup Videos
  • Big Box Sound Packs
  • Third-party Apps and Plugins
  • Game Media
    • Game Theme Videos
    • Game Media Packs
    • Game Marquee Images
    • Game Clear Logos
    • Game Box Art
    • Game Cart Images
    • Arcade Cabinets
  • Platform Media
    • Platform Theme Videos
    • Platform Console Images
    • Platform Backgrounds
    • Platform Banners
    • Platform Clear Logos
    • Platform Bezels/Overlays
    • Platform Media Packs
  • Playlists & Playlist Media
    • Playlists
    • Playlist Theme Videos
    • Playlist Backgrounds
    • Playlist Banners
    • Playlist Clear Logos
    • Playlist Media Packs
  • LaunchBox/Big Box Media

Blogs

  • Jason's Devotions
  • Thatmans Blog
  • THAT NINTENDO SWITCH EARLY REVEAL WAS FROM A STOLEN CONSOLE
  • Version 8.8
  • Game Theme Videos
  • Exclusive Bezels
  • Save Up Your Time by Outsourcing Creative Graphic Design
  • cocktail mass settings mame 4 launchbox?
  • Bigg Homi
  • aj gaming2357

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. Anyone else having .net errors when attempting to launch Bigbox or LaunchBox? I get the .net error in the event viewer, followed by the application error. It worked yesterday, and last updates were installed on 11/12. Event Viewer logs have been attached. Launchbox version was 11.7. I did opt to install 11.8 at a later date. It is portable running off an external HD. No issues prior to today. My .net build is currently listed as 528372, which is 4.8 (source: https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/framework/migration-guide/how-to-determine-which-versions-are-installed#detect-net-framework-45-and-later-versions) Tried the following so far: Restarting Disabling .net in Windows Features. Followed by restart, checking for updates, reenabling .net, and another restart. Can't find too much documentation on reinstalling .net, and I don't want to try to reinstall Launchbox at this point. Any assistance would be greatly appreciated. Thank you in advance Edit: new troubleshooting step I did download updated LB files from the site and extracted them to a temp location on the c: drive. LB does launch successfully. Also was able to successfully apply my license. I overwrote the .exe, and .dat files on the external drive (did not copy the folders), but unable to run directly from the external, as I am greeted with the same .net errors. Instead I created a new subfolder on the external drive, and am now able to successfully launch LB / BB from the ext. drive. I restored from a previous backup in the older folder, and copied my Emulator / rom folder into the new, working folder. And everything is back in working order. Not sure what happened. But now I am moving over things like images, and the like to the new folder structure. Not sure what went wrong with the original folder structure, but will continue to move files from the old directory to the new one. I'll update my progress, as I complete. Maybe a corrupt file? Not sure, but at least I'm somewhat up... limping, but not down. Last edit. Ok. Well. I guess redownloading resolved it. Again, just redownloaded, restored from a previous backup, and moved folders (images, themes, emulators, roms, etc) from the old location to the new one, and everything is back up and running. Not sure what happened. Game on! launchBoxErrors.evtx
  2. Hi there, I recently discovered LaunchBox and was really excited about it. Unfortunately, I'm not able to install it as the installer says I first have to install .NET Framework 4.7. But no matter if I try to over the LaunchBox installer or manually, the installation fails. The fact is, that this should actually be no surprise as I currently have Windows 10 Pro 1803 (April 2018 Update) in which .Net Framework 4.7 is already installed. Nevertheless under "Turn windows features on or off" I additionally ticked and thus installed the whole ".NET Framework 4.7 Advanced Services" but no change: the LaunchBox installer still wants me to install .NET Framework 4.7. Is there a way to solve this issue?
×
×
  • Create New...