Jump to content
LaunchBox Community Forums

Search the Community

Showing results for tags 'sluggish'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • LaunchBox
    • Android
    • Beta Testing
    • Collections and Builds
    • Features
    • Troubleshooting
    • Website/Forum Support
    • Noobs
    • News and Updates
  • User-Created Content and Downloads
    • Big Box Custom Themes
    • Big Box Sound Packs
    • Big Box Startup Videos
    • Custom Theme Tutorials
    • Game Media
    • LaunchBox Custom Themes
    • Pause Themes
    • Platform Media
    • Playlists & Playlist Media
    • Startup Themes
    • Third-Party Applications and Plugins (Released)
    • Third-Party Applications and Plugins (Development and Beta Testing)
    • Videos
  • LaunchBox Games Database
    • News and Updates
    • Contributions
    • Features
    • Troubleshooting
  • Off Topic
    • DOSBox
    • Emulation
    • Games
    • Monkeys
    • Buy / Sell / Trade

Categories

  • Big Box Custom Themes
    • Legacy Themes
  • LaunchBox Custom Themes
  • Startup Themes
  • Pause Themes
  • Big Box Startup Videos
  • Big Box Sound Packs
  • Third-party Apps and Plugins
  • Game Media
    • Game Theme Videos
    • Game Media Packs
    • Game Marquee Images
    • Game Clear Logos
    • Game Box Art
    • Game Cart Images
    • Arcade Cabinets
  • Platform Media
    • Platform Theme Videos
    • Platform Console Images
    • Platform Backgrounds
    • Platform Banners
    • Platform Clear Logos
    • Platform Bezels/Overlays
  • Playlists & Playlist Media
    • Playlists
    • Playlist Theme Videos
    • Playlist Backgrounds
    • Playlist Banners
    • Playlist Clear Logos
  • LaunchBox/Big Box Media

Blogs

  • Jason's Devotions
  • Thatmans Blog
  • THAT NINTENDO SWITCH EARLY REVEAL WAS FROM A STOLEN CONSOLE
  • Version 8.8

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. while being on big box I was trying to select the options to use a controller to control the menu but then after selecting the ability for any controller to control the big box launcher menu it froze and no longer wanted to open it just stays on the bigbox logo I tried deleting the bigboxsettings.xml in the data folder it only stays on the logo when trying to open the program I tried to change the setting on launchbox option tab and it takes a while to open up the options, also I have to make sure I don't click or mess with launchbox after clicking the options tab for it not to crash after waiting awhile I noticed the settings that I clicked are no longer selected in the launchbox settings after it opening the option menu but even now I just let big box stay open until it either closes or actually open up the bigbox menu and after patiently waiting it opens runs a little sluggish and unresponsive at time but Im hoping the community can help me to reach some stability with my setup for i'll being moving the launchbox program to my SSD to see if that changes anything hope someone has encounter this small issue so I can be pointed into the right direction
  2. For some reason Big Box is just very sluggish in it's animations and response to input. Coverflow is the worst culprit regardless of image quality settings. The sounds of changing game selections seem to be in sync with the input commands but the animations are dragging way behind and seem to be well under 30fps. However even down to the text list view (the fastest mode) there is some hesitation especially if you rest a hair to long on a game and let the imagery and description load. Moving your selection in the middle of that transition always causes sluggishness and frame rate reduction. This sluggishness gives an overall taxing feel to the whole interface....like the computer is struggling with something. I do have a massive collection indeed, however I also have a massive computer and this sort of performance should not be the case. I have tried disabling animations, details, and transition types... still the same performance. Any suggestions or help would be great! Attached some system specs below. As you can see a very high end system so I'm not sure what's happening.
×
×
  • Create New...