Jump to content
LaunchBox Community Forums

Search the Community

Showing results for tags 'technical issue'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • LaunchBox
    • Android
    • Beta Testing
    • Collections and Builds
    • Features
    • Linux
    • News and Updates
    • Noobs
    • Troubleshooting
    • Website/Forum Support
  • User-Created Content and Downloads
    • Big Box Custom Themes
    • Big Box Sound Packs
    • Big Box Startup Videos
    • Custom Theme Tutorials
    • Game Media
    • LaunchBox Custom Themes
    • Pause Themes
    • Platform Media
    • Playlists & Playlist Media
    • Startup Themes
    • Third-Party Applications and Plugins (Released)
    • Third-Party Applications and Plugins (Development and Beta Testing)
    • Videos
  • LaunchBox Games Database
    • News and Updates
    • Contributions
    • Features
    • Troubleshooting
  • Off Topic
    • DOSBox
    • Emulation
    • Games
    • Monkeys
    • Buy / Sell / Trade

Categories

  • Big Box Custom Themes
    • Legacy Themes
  • LaunchBox Custom Themes
  • LaunchBox Custom Badges
  • Startup Themes
  • Pause Themes
  • Big Box Startup Videos
  • Big Box Sound Packs
  • Third-party Apps and Plugins
  • Game Media
    • Game Theme Videos
    • Game Media Packs
    • Game Marquee Images
    • Game Clear Logos
    • Game Box Art
    • Game Cart Images
    • Arcade Cabinets
  • Platform Media
    • Platform Theme Videos
    • Platform Console Images
    • Platform Backgrounds
    • Platform Banners
    • Platform Clear Logos
    • Platform Bezels/Overlays
    • Platform Media Packs
  • Playlists & Playlist Media
    • Playlists
    • Playlist Theme Videos
    • Playlist Backgrounds
    • Playlist Banners
    • Playlist Clear Logos
    • Playlist Media Packs
  • LaunchBox/Big Box Media

Blogs

  • Jason's Devotions
  • Thatmans Blog
  • THAT NINTENDO SWITCH EARLY REVEAL WAS FROM A STOLEN CONSOLE
  • Version 8.8
  • Game Theme Videos
  • Exclusive Bezels
  • Save Up Your Time by Outsourcing Creative Graphic Design
  • cocktail mass settings mame 4 launchbox?
  • Bigg Homi
  • aj gaming2357

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. Certain games require that Pcsx2 go though the BIOS sequence to function properly (particularly where saved data is concerned). I found a couple threads on the Launchbox forums that indicated the problem could be solved by putting --fullboot in command line parameters. Problem is, it isn't doing anything. No command line I enter into launchbox does anything (at least in relation to pcsx2). Anybody have any idea what is going on and how to fix it? EDIT: Issue is resolved, it was related to the custom command line parameters instituted by the plugin PCSX2 Configurator. Issue resolution makes PCSX2 configurator perfectly functional, I highly recommend it. The issue is caused by games using individual command line parameters after installing config files with the plugin (necessary to save individual graphics settings). You can alleviate the issue by erasing the config file or altering the individual parameter to include a desired command. PCSX2 Configurator will keep your platform commands when creating individual command line parameters, so as long as you create/download the configuration file after editing the parameter under emulators everything will work as expected. For example, if you have --fullscreen and --fullboot in your emulators command line parameters, as shown here: Then they will be included when you create/download a config file with configurator, as shown here: You can find PCSX2 configurator here:
  2. Hello everyone, I'm struggling with an issue that seems very strange. So I'm using Launchbox as my frontend for multiple platforms and MS-Dos is one of them. However I wasn't getting any sound on DOSBox that was built-in Launchbox. So I've tried to troubleshoot the problem and recently installed DOSBox SVN Daum to my Launchbox folder. I've had no sound at the beginning but began to notice something strange. There were 2 exe files within DOSBox SVN Daum; 1 named as "DOSBox.exe" the other as "DOSBox_x64.exe". To my surprise the sound worked when using DOSBox_x64.exe but the problem is that when I rename the file to DOSBox.exe to implement it into Launchbox, the sound immediately stops working. So I don't know how but the problem seems to be is that "DOSBox.exe" files dont work with sound. But I want to use Launchbox when playing MS-Dos games. Is there a solution for this?
  3. I use Retroarch for all of my emulators. They will launch within retroarch without issue. I have the correct cores selected in Emulators>Retroarch>Associated Platforms For Intellivision it's "freeintv_libreto" For SuperGrafx (NEC PC-FX) it is "mednafen_pcfx_libreto" but when I launch a title in LB it will not launch. in Retroarch, no problem. Any ideas on how to fix this?
×
×
  • Create New...