Jump to content
LaunchBox Community Forums

Search the Community

Showing results for tags 'yabuse'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • LaunchBox
    • Android
    • Beta Testing
    • Collections and Builds
    • Features
    • Troubleshooting
    • Website/Forum Support
    • Noobs
    • News and Updates
  • User-Created Content and Downloads
    • Big Box Custom Themes
    • Big Box Sound Packs
    • Big Box Startup Videos
    • Custom Theme Tutorials
    • Game Media
    • LaunchBox Custom Themes
    • Pause Themes
    • Platform Media
    • Playlists & Playlist Media
    • Startup Themes
    • Third-Party Applications and Plugins (Released)
    • Third-Party Applications and Plugins (Development and Beta Testing)
    • Videos
  • LaunchBox Games Database
    • News and Updates
    • Contributions
    • Features
    • Troubleshooting
  • Off Topic
    • DOSBox
    • Emulation
    • Games
    • Monkeys
    • Buy / Sell / Trade

Categories

  • Big Box Custom Themes
    • Legacy Themes
  • LaunchBox Custom Themes
  • Startup Themes
  • Pause Themes
  • Big Box Startup Videos
  • Big Box Sound Packs
  • Third-party Apps and Plugins
  • Game Media
    • Game Theme Videos
    • Game Media Packs
    • Game Marquee Images
    • Game Clear Logos
    • Game Box Art
    • Game Cart Images
    • Arcade Cabinets
  • Platform Media
    • Platform Theme Videos
    • Platform Console Images
    • Platform Backgrounds
    • Platform Banners
    • Platform Clear Logos
    • Platform Bezels/Overlays
  • Playlists & Playlist Media
    • Playlists
    • Playlist Theme Videos
    • Playlist Backgrounds
    • Playlist Banners
    • Playlist Clear Logos
  • LaunchBox/Big Box Media

Blogs

  • Jason's Devotions
  • Thatmans Blog
  • THAT NINTENDO SWITCH EARLY REVEAL WAS FROM A STOLEN CONSOLE
  • Version 8.8
  • Game Theme Videos
  • Exclusive Bezels

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. Hi! This time, I came around with (alas) another issue... I'm trying to test roms to check if they work proper, and I revisited "Three Dirty Draves" to play it... The thing is that the first time I checked it for a long stage and it worked perfect. Today (2 days after I checked) I messed a bit with the Yabuse Options (Skip Bios and Action Pack wich adds 1-4 megas of ram), the game boots, show up the tittle screen, you can acces to the options menu and stuff, when you start the game, load the screen normaly but then the screen gets black and the music runs smoothly as if the game was running. I tryed with different options and even I retrurned everything (3 options) as default, and nothing, the same issue. The rom is exactly the same, so I have no clue on what is happening... Any ideas?
×
×
  • Create New...