Jump to content
LaunchBox Community Forums
Mute64

NES and SNES Artwork issue

Recommended Posts

So my NES and SNES artwork for some reason is not showing up / linking to the artwork that i already have on my HDD or that i download. Has this been an issue for anyone else? I could have a bit of a dig around on my system and try n work it out but i thought i would check here 1st.

Share this post


Link to post
Share on other sites
So what exactly are you trying to do? Are you trying to put artwork in to your Image folders to supply your own NES and SNES images? Check to see if the Image folder paths are left at default if you edit the NES and SNES Platform under the Edit Platform window. If you did supply it in the right location, and everything is named properly, did you restart LaunchBox or refresh the cache in the tools menu?

Share this post


Link to post
Share on other sites
It was all working fine a few betas ago, i haven't had a chance to have a good look at it yet but ill check in the morning and make sure the directories are all matched up.. ill report back when i get up. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...