Jump to content
LaunchBox Community Forums

Recommended Posts

I can't find that option but mine is in Danish and I don't think the translation is good.  From the list what number is that? 

15252117468061626261846.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ALIE

On my list is is #2.

But your list seems to be missing that dropdown menu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, wyzrd said:

@ALIE

On my list is is #2.

But your list seems to be missing that dropdown menu.

Yah very odd.  I will look into it thanks for the help anyway. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Retroarch seems to have gone totally made for me the program works when just going into the UI.

but cores isn't working when launching games (using Rocketlauncher as I always do) I get this error. 

1525212416661431391542.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

are you on a nightly the qt stuff is what is supposed to be added in the 1.7.3

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, DOS76 said:

are you on a nightly the qt stuff is what is supposed to be added in the 1.7.3

Yah I believe I am. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ALIE

Backup your all your config files and custom shaders.

You can try to run Upgrade from the Stellar menu.

Then copy all your config file backups to the RetroArch folder.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yah I took nightly in stellar RA+Core. 

So I messed it up 😣

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know someone else who has a busted nightly as well, so I guess its a thing. You might want to download the stable and copy your files across.

Share this post


Link to post
Share on other sites

image.thumb.png.9a0188e8a84cba0120c8be146984c557.pngthat is the redist download for the nightly and you can see those dlls are included

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so I should download a version before the qt stuff was implemented. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would try downloading the redist pack from the nightly 1st and see if when you have those dlls if it fixes anything

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, DOS76 said:

I would try downloading the redist pack from the nightly 1st and see if when you have those dlls if it fixes anything

that did not work.

if i want to transfer settings and cores and what not to a stable build what should i copy over. i think brat did a video on it but im not finding it.

Edited by ALIE

Share this post


Link to post
Share on other sites

cores config system save states pretty much all the folders I guess oh plus your Retroarch config file too

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the latest nightly running with no issues downloaded it and I'm testing it now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been getting the error "Problem creating retroarch list from html" when check for updates the last couple of days.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, spectral said:

Been getting the error "Problem creating retroarch list from html" when check for updates the last couple of days.

This happens from time to time.

The files are the raw server are missing. I'll try to make it auto switch to the buildbot servers when it detects missing files error. It looks like the files are online there.

The files on the raw server should be back online at some point.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/1/2018 at 8:33 PM, spectral said:

Been getting the error "Problem creating retroarch list from html" when check for updates the last couple of days.

Since 2 or 3 days ago I'm having same problem in my setup.

I can't check retroarch updates, and the program seems not getting cores updates well. Stellar says all my cores are up to date, but I think this is not correct.

Seems Stellar can't connect with update server or something similar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Daliant @spectral

Several problems I'm facing. I'm not able to parse files from either server.
 

Raw Server is missing dated files.

https://raw.libretro.com/nightly/windows/x86_64/


Buildbot Server gives GZip error:

"The magic number in GZip header is not correct. Make sure you are passing in a GZip stream."

Buildbot
https://checkgzipcompression.com/?url=https%3A%2F%2Fbuildbot.libretro.com%2Fnightly%2Fwindows%2Fx86_64%2F

Raw
https://checkgzipcompression.com/?url=https%3A%2F%2Fraw.libretro.com%2Fnightly%2Fwindows%2Fx86_64%2F

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...