Jump to content
LaunchBox Community Forums

Recommended Posts

49 minutes ago, CriticalCid said:

I honestly have no idea why it's not working for you.

I re-did that View and uploaded the whole theme folder. Could you try it with this version?

https://drive.google.com/open?id=1CslJETFhDa6g8qSX59p590L6w4cO1G1v

Cid, I just updated LaunchBox to v10.1 and upgraded .net framework to v4.8 and it works now. I can't thank you enough! :-)

 

Edited by JamesBond@ge
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see, Something must have changed since then that I wasn't aware of. Great to hear that it's finally working :)

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/11/2019 at 9:45 PM, Retrofrogg said:

Great theme - but in some of the views, the text is being cut off the edge of the screen - see attached screenshot. Any help appreciated!

 

 

IMG_7493.jpg

I actually have the same issue. 

Is this because my DPI is higher than 100% @CriticalCid?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

That could definitely be the case. Was it always like that or has this changed over time?

Can you test it with DPI set to 100%?

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, CriticalCid said:

That could definitely be the case. Was it always like that or has this changed over time?

Can you test it with DPI set to 100%?

I hadn’t noticed in the past. Will try on the weekend and report back. 

If it was DPI-related is there anything that can be done? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’m not sure if anything can be done. At least it would be a pain to figure that one out as the workaround to fix the DPI issues is already implemented.  Actually, it behaves the complete opposite as I would expect it as the workaround tends to add more blank space on the right side of the text the higher your DPI settings are.

Most likely, some recent BigBox changes broke the workaround as you are the first ones to mention this issue since V2 was released over 2 years ago.

I’ll see what I can do once I get your feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, CriticalCid said:

I’m not sure if anything can be done. At least it would be a pain to figure that one out as the workaround to fix the DPI issues is already implemented.  Actually, it behaves the complete opposite as I would expect it as the workaround tends to add more blank space on the right side of the text the higher your DPI settings are.

Most likely, some recent BigBox changes broke the workaround as you are the first ones to mention this issue since V2 was released over 2 years ago.

I’ll see what I can do once I get your feedback.

Ok so the problem persisted even at 100% DPI (no scaling). I suppose something changed in the code?

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Thornback said:

Ok so the problem persisted even at 100% DPI (no scaling). I suppose something changed in the code?

Hi @Thornback, I've confirmed that nothing has changed in the code either in the theme or in Big Box, but I do faintly remember someone else reporting this a while back (I think). @CriticalCid and I have tested this and neither of us are seeing this issue on our machines, and it doesn't seem to be related to DPI. I know video drivers can be an issue for stuff like this, so I would recommend trying to update your video drivers. Other than that, I'm pretty much out of ideas.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Jason Carr said:

Hi @Thornback, I've confirmed that nothing has changed in the code either in the theme or in Big Box, but I do faintly remember someone else reporting this a while back (I think). @CriticalCid and I have tested this and neither of us are seeing this issue on our machines, and it doesn't seem to be related to DPI. I know video drivers can be an issue for stuff like this, so I would recommend trying to update your video drivers. Other than that, I'm pretty much out of ideas.

Interesting. I'm using the latest Nvidia drivers so it can't be related to that either. Windows is funny like that!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...