Jump to content
LaunchBox Community Forums
heelsinc

Anyone get the Atari XEGS running in launchbox?

Recommended Posts

I can get the games to launch through mess but not in launch box.  I'm guessing my command line is wrong "xegs -cart" any one get this system up and running yet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you ever get this working?  I am having the same issue.

 

I am using the MAME software list Roms, but cannot get them to run.  I also tried the Atari800 core in Retroarch and can't get to run either,

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/10/2020 at 10:33 AM, burritodamus said:

Did you ever get this working?  I am having the same issue.

 

I am using the MAME software list Roms, but cannot get them to run.  I also tried the Atari800 core in Retroarch and can't get to run either,

 

 

This is kind of an old topic, but I do have XEGS working perfectly in Retroarch using the Atari800 core. You need to first make sure the core is setup properly first, check out here https://docs.libretro.com/library/atari800/ then just select XEGS from the retroarch core settings menu. Once you do, just save the setting over ride for content directory so its only saves for the XEGS games and not 5200 etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...