Jump to content
LaunchBox Community Forums
nadonate

Cemu crashes on launch

Recommended Posts

After updating to 7.11-16 CEMU (1.9.1) crashes as soon as it attempts to load the game.

 

The game can be launched manually through the emulator fine. It doesn't seem to be a problem with the command line switches "-f & -g", because I can launch the emulator and game fine through a command prompt. I believe this is a Launchbox issue because everything seems to work outside of Launchbox.

 

Can anyone try to replicate this issue?

 

Edited by nadonate

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I got it figured out... this didn't end up being a Launchbox problem.

 

I recently made a path change to my library.... my game library is on a NAS- Windows 10 does a poor job of reconnecting mapped drives after it wakes, so I changed game paths from a mapped drive to a network path. Retroarch had no problem with this, but it seems CEMU doesn't like the change :S

 

So, I either figure out a way to reliably reconnect mapped drives after Windows returns from a low-power state, or try to bug the CEMU devs.

 

Thanks for your help @DOS76 & @CTRL-ALT-DEFEAT !

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...