Jump to content
LaunchBox Community Forums
Machello

Clear Logo won't work

Recommended Posts

Hi,

I started with making/importing Playlists. Today I imported the NES/SNES mini classic xml's from this forum and created a Playlist for Final Fantasy and Zelda with media from the forum. All the media is working perfect except de clear logo for the SNES Classic playlist.

The NES version has a clear Logo added (which is very nice!), this is the one I'm talking about :

For the SNES there ain't a Clear Logo. I am not a graphical hero, and I mean really REALLY  not :D. But... I messed around a bit with the NES version and created:59d69a9fc58ea_ClearLogo.thumb.png.53e1ae05b7fc43f71a07da85f4fa2e62.png

I added this in the Clear Logo folder : Playlists\SNES Classic Edition\Clear Logo and named it: Logo.png. Problem is that the image won't show up in BigBox. Tried refreshing Platform cache, but that did not do the trick.

What am I doing Wrong?

Edited by Machello

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Machello There is some kind of bug at the moment that sometimes just refreshing platform cache does not do the trick. You could try refreshing coverflow image cache first and see if that does the trick but sometimes the only time I can get the cache to refresh properly is to refresh all cache which I know is not ideal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Kmoney,

Will try the clear Coverflow option. All cache ain't really a pretty option indeed. Will try Tomorrow and let you know.

I think Alie just mentioned this issue in 

hope this issue will be fixed.

Weird thing is this is the only image that doesn't work. Even if I use an image that works on another platform

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

yah its a big issue honestly hopefully a fix will come soon :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I have experienced the issue as well...I am sure @Jason Carr will look at the issue soon. I think he said it may be a difficult thing to track down the root of the issue.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I am aware of this issue and I need to dive into it again. It's been a major problem because of the cache files being in use, which makes them difficult to delete. In the mean time, you can force-fix it by going into your LaunchBox\Images\Cache folder and deleting images in this format: .bbflow-PlatformOrCategoryOrPlaylist-*

Sorry for the trouble here. I'll get back to it soon. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oke, tried Jason's option first. Sounded as the most impactless option ^_^. That did not do the trick. Kmoney's options to refresh the coverflow images did it, thanks mate! 

 

@Jason Carr Hope you can tackle this nasty issue. Will follow the beta topic for updates. Good luck fixing!

Edited by Machello
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I added the SNES Classic Logo to the download section. 

 

Like I said, it ain't graphical perfection, but it works for me :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×