Jump to content
LaunchBox Community Forums
Ble3azy

Drag and drop disabled in 7.13?

Recommended Posts

Anyone else have this issue? 
I can no longer drag a rom (or any file) into LB to start the import dialog.  (i just get the 'can't move that here circle stop sign symbol thing')

I can still import them through the menu though it's just slightly annoying as I do alot of swapping. 

B

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmm. more investigation needed. 

I presume it's related to permissions, I got the "operation requires elevation" error for the first time after this update too.. Even though i am the only account, and set to administrator. 

Edited by Ble3azy

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's on a partition of my system drive. (F drive in my case) at F:\emus\lanchbox

LB is portable isn't it? does it matter? I've used it there since like version 4! no issues. 

Edited by Ble3azy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay then that should be fine then I just wanted to make sure it wasn't in either of your program files folders on C

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I've found they are related.  it's now one or the other. If I disable run as admin, I can drag in, but then trying to launch games (seems to be just ones that use retroarch)  I get the elevation error. 

No one else had since 7.12?

B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update; It appears all programs need to be run from the same hierarchy. Retroarch was set to run as admin also, so when neither are set, I can run through launchbox.  lets hope there's not a situation where I need to run one as admin then! 

Is that a bug then, or a windows 10 'feature'? that drag and drop is disabled somehow under admin???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Simply when you are running LB as admin Windows Explorer doesn't have permissions to add games to it. It has been mentioned by Jason before that it isn't recommended to run the program as admin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok. i only enabled it because I was getting the elevation error and found a post from last year where Sentai Brad solved it by saying to enable it. I might go back to that post and leave a comment in case anyone else finds it and has the same issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...