Jump to content
LaunchBox Community Forums
meliodas18

Emulators won't launch my ROM files

Recommended Posts

Whenever I open games in launchbox, the emulator won't launch the games but the emulator will open. In the gba one it says unrecognized rom file but if I launch a gba rom manually it will work. Anybody has fix for this? I'd love to play lots of retro games with just clicking and pressing enter.

image.thumb.png.924be6680b6680989217710c17250cb7.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strange, I don't use Visual Boy Advance so I don't know if it needs any command line parameters. I use Retroarch and the mGBA core but I also have the stand alone version installed and working. mGBA is the better emulator so you should try that one out and see if you get the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, fromlostdays said:

looks like a tosec set? Are you launching individual roms, or did you import zips?

Those roms are extracted and yes I'm launching roms individually but its alright now what I did was reinstall and reconfigure launchbox then it just worked as it should be

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...