Jump to content
LaunchBox Community Forums
infidelity

Retroarch DOOM & DOOM II not launching from LB/BB

Recommended Posts

Within retroarch itself, I am able to successfully run both. wad files of Doom & Doom II. But when I import them as rom files within LB, they do not launch. I select them as MS-DOS, and for emulator I select retroarch. I have the prboom.libretro.dll as well. Please help! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got them both working without issues.

I imported the wad files to a new platform simply called DOOM, added a new Associated Platforms entry for DOOM and told it to use the prdoom core. Both Doom and Doom II load right up.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

That was exactly it. Because within retroarch for LB, I already had in place within the associated platforms the command lines to load the pbroom.dll core. I'm floored it was just a simple creation of a new platform. Many thanks! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...