Jump to content
LaunchBox Community Forums
Retro666

Launchbox Download

Recommended Posts

Hi,

I`ve had to remove launchbox as i kept getting a missing digital signature when launching either launchbox or bigbox. I`ve tried to request the download link via the main site but not had any emails through. Is their another location to get 8.8 installer?

Cheers,

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Retro666 said:

Hi,

I`ve had to remove launchbox as i kept getting a missing digital signature when launching either launchbox or bigbox. I`ve tried to request the download link via the main site but not had any emails through. Is their another location to get 8.8 installer?

Cheers,

 

Just the email, have you checked your spam folder? Also if you still have the old Launchbox setup try looking in Launchbox/Updates for the installers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, tried about 4 email addresses now, checked my smarthost and nothing in the SMTP logs at all.. Didnt know about the updates folder and there it is so many thanks for that mate... 

Fresh install en route and 118 platforms to get through :( ;)

 

Cheers again.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hi,

Still getting the failed digital signature prompt when running the exe after install. Do you guys have this since the 8.8 update?

 

Cheers.

Edited by Retro666

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Retro666 said:

Hi,

Still getting the failed digital signature prompt after install. Do you guys have this since the 8.8 update?

 

Cheers.

Nope, i cant say i have ever seen that before with Launchbox. What does it say exactly? Any chance you can grab a shot of it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, you are using the no-intro pack i see. So i wonder if thats conflicting somehow. I can assure you Launchbox is completely safe and its OK to to run it. 

Ill tag @Jason Carr here though in case its a installer issue, he will know far more than i do in that regard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did a fresh install also to the root of c, same result. Maybe its my machine, i`m due to perform a rebuild as i`m going to dedicate a machine to launchbox/bigbox so i`ll see if i get it again on there. To be honest i`ve not seen any reported cases on the forums so it`s particular to my setup (which is good).

 

Cheers,

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Retro666 said:

I did a fresh install also to the root of c, same result. Maybe its my machine, i`m due to perform a rebuild as i`m going to dedicate a machine to launchbox/bigbox so i`ll see if i get it again on there. To be honest i`ve not seen any reported cases on the forums so it`s particular to my setup (which is good).

 

Cheers,

Yeah it looks to be specific to your machine, i have never seen it personally and dont recall seeing it come up on the forums before either. I have seen antivirus software block the installer before, but that is usually limited to beta releases, official releases we run through online AV databases to ensure that most AV software doesnt block the installer.

You can try turning your UAC settings down a notch and see it it still happens, otherwise i am at a bit of a loss here i'm afraid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For now i have edited my local GP, set launchbox.exe to the allowed moderate risk file types under user\administrative\windows components\attachment manager\inclusion for moderate file types, used launchbox.exe and issue cleared. 

Once i get a rebuild done i`m sure it`ll be ok without the GP plaster ;)

Cheers again mate.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×