Jump to content
LaunchBox Community Forums

Recommended Posts

  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

It's well known that the emulator Phoenix doesn't take command line options so it's integration with Launchbox it's quite difficult, I've read there's a RocketLauncher module that does that but I

Hi Everyone, sorry for my absence here,had many problems lately and didn't had time to check the forum, as soon as I can I'll check the script and try to find out why sometimes it doesn'n work, and @W

Posted Images

I see that in phoenix.config Attack of the Mutant Penguins has a diferent path than the rest, "f:/Launchbox/Games" instead of "f:/Launcbhox/emulators/ph28jag-win64/Jaguar/CARTRIDGE" although I saw that first path matches with the one in LB in one of your earlier screenshots, the question is where actually is the romy. As for the virus message and the one indicating that the emulator couldn't be found maybe your antivirus deleted RomLauncherPhoenix.exe.

Edited by jophran
typo
Link to post
Share on other sites

They are clean,but since the script it's made with Autoit, antivirus tend to detect it as a virus, you would need to add an exception to the antivirus or, if you have any doubts just download the file with the source only and compile it yourself, It's easy, just download and install Autoit and then right click in the source an compile the .au3 file with it (right click in explorer and you will see the options after you install autoit).

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Thanks, this launcher works great.

I'm using the English translation patch, but there are two buttons that aren't translated when configuring inputs and seems all the jaguar buttons are covered.

Anyone know what these two inputs are?

 

yrQk222.png

 

7mQZc51.png

Edit: Another doh moment, Pause and Option.

Edited by Headrush69
Fix link.
Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

I just came across the Phoenix emulator and while searching a way to integrate it into LB, I see there's this handy app.  But it doesn't seem to work for me since my 3DO library is in bin/cue format...  So what ends up happening is LB sends the path of the cue file to ROMLauncherPhoenix, which puts that into Phoenix's xml file instead of the bin file. 

I never used Autoit before, but I know a little scripting... just added this below line 38 in your source au3 file:

        If Stringright($Cmdline[$cont],4)=".cue" Then
            $RomRutaCompleta = StringTrimRight($RomRutaCompleta,4) & ".bin"
        EndIf

Compiled it, and now it works.  (Of course, it assumes the bin/cue files have the same base name)

Thanks for coming up with this handy app!

Edited by freeflyer454
Link to post
Share on other sites
On 1/5/2020 at 12:58 AM, freeflyer454 said:

I just came across the Phoenix emulator and while searching a way to integrate it into LB, I see there's this handy app.  But it doesn't seem to work for me since my 3DO library is in bin/cue format...  So what ends up happening is LB sends the path of the cue file to ROMLauncherPhoenix, which puts that into Phoenix's xml file instead of the bin file. 

I never used Autoit before, but I know a little scripting... just added this below line 38 in your source au3 file:

        If Stringright($Cmdline[$cont],4)=".cue" Then
            $RomRutaCompleta = StringTrimRight($RomRutaCompleta,4) & ".bin"
        EndIf

Compiled it, and now it works.  (Of course, it assumes the bin/cue files have the same base name)

Thanks for coming up with this handy app!

Great! I will add that to the original files as soon as I reassemble my PC. Thank you!

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Hi, the user freeflyer454 made another excelent launcher with better functionality, check that one, maybe works better for you, anyways remember that you must allways import your entire collection on Phoenix first, otherwise it won't recognize the ROM you're trying to launch.

 

 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Everything is configured perfectly in launchbox and phoenix according the the guide and launched perfectly directly from phoenix, but when i launch a game through launchbox i get this screen. What would be the solution to this?

3do.jpg

Link to post
Share on other sites
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
On 4/14/2020 at 4:58 AM, HellfireEternal said:

Hey, what are the names of the BIOS files Phoenix needs? None of the ones I have seem to work... Is there a setting I am missing?

 

I am using 3DO - FZ-10.bin for 3DO and [BIOS] Atari Jaguar (World).j64 for Jaguar.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Hi jophran, I know this is a LaunchBox forum...but i´m trying to integrate Jaguar thru Rocketlauncher and Attract-Mode but only launchs everytime Alien vs. Predator...I found your launcher, i´m trying it but Attract-Mode don´t  have same options as LaunchBox...any ideas? Executable: your launcher, Arguments: [romfilename], path to my roms and extensions of them...thanks

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Man i just stumbled upon this thread trying to get my 3do setup and it seems it is not launching the games correctly. When I try to launch a game nothing happens at all, I have followed the directions to a T. Any chance someone could help? I can post any logs or locations needed

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...