Jump to content
LaunchBox Community Forums
djarthur78

Upgrade to V9.10, MAME not launching

Recommended Posts

Hi

I just upgraded to v9.10 and now MAME doesn’t lunch anymore..

Was working without change for some time.

 

when going into MAME directly using “Open MAME” from the launch menu in Big Box I can open MAME and play the game

 

i have no idea how to troubleshoot it?

 

any help? I don’t want to downgrade as like to stay with new versions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, djarthur78 said:

Hi

I just upgraded to v9.10 and now MAME doesn’t lunch anymore..

Was working without change for some time.

 

when going into MAME directly using “Open MAME” from the launch menu in Big Box I can open MAME and play the game

 

i have no idea how to troubleshoot it?

 

any help? I don’t want to downgrade as like to stay with new versions.

Are you using a version of MAME pre 0.173? If so go to Tools/Manage Emulators/MAME and remove the new commanline that has been added, its something like "keyboard provider=dinput" This will however mean you will not be able to use the new Pause Screens with MAME.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...