Jump to content
LaunchBox Community Forums
Sign in to follow this  
radio5

Odd Notifications in Retroarch

Recommended Posts

Lately I've been getting some odd notifications when starting retroarch via launchbox. Here's what happens:   I'll select a game while in BigBox mode. Then, when I press the guide button on my xbox one controller, I get the following notifications in retroarch:

"Waiting for client"

"Joined as Player 1"

(then after about 25 seconds) "port remap failed"

 

It's only after I receive the final message that I can do anything such as save/load state. Now, I realize LaunchBox has nothing to do with retroarch from a development standpoint, but when I start retroarch directly, I don't get any of these odd notifications. I would also like to point out that I'm not using any special launch parameters.

Does anyone have an idea as to what could be causing this?

Thank you in advance for your help!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would guess that you have some type of controller automation setup in LB and it is interfering with RA and trying to start a netplay session based on your error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...