Jump to content
LaunchBox Community Forums
Flitty

Can't refresh metadata or download anything

Recommended Posts

I stall out whenever trying to refresh the launchbox db metadata or download anything at the moment, is anyone else having these issues or is it something with my setup?

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Flitty said:

I stall out whenever trying to refresh the launchbox db metadata or download anything at the moment, is anyone else having these issues or is it something with my setup?

Just checked and its working just fine here.

433871219_Screenshot(88).thumb.png.db30bd160cb52a93a99d61ff0dd26fcb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

hm, perhaps a location issue? I'm getting 100mbit speeds through any other services but the launchbox db seems very slow to load and doesn't at all within launchbox. I'm in Australia, Optus internet if any other aussies could chime in?

I just tried to reinstall fresh and the same issue is happening.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Flitty said:

hm, perhaps a location issue? I'm getting 100mbit speeds through any other services but the launchbox db seems very slow to load and doesn't at all within launchbox. I'm in Australia, Optus internet if any other aussies could chime in?

I just tried to reinstall fresh and the same issue is happening.

Yeah i cant speak to that i'm afraid, i'm literally at the other side of the world in England.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to reset your modem, and in case of, your router and boot in the right order again. First thing to try when experiencing internet issues. Hope this might help for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Mr. RetroLust said:

Try to reset your modem, and in case of, your router and boot in the right order again. First thing to try when experiencing internet issues. Hope this might help for you.

already tried this unfortunately, it's not a general internet issue as I can get wikipedia/emumovies content to download just not launchboxdb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so using a VPN seems to fix the problem, is this a problem with my ISP changing something recently perhaps?

Edited by Flitty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...