Jump to content
LaunchBox Community Forums
Sign in to follow this  
stevaside

Save/Load States for any platform under Retroarch not working now, MAME arcade games stopped loading completely

Recommended Posts

IDK what happened, but all of a sudden now any time I try to set a save state or load state within a game running in Retorarch, whether it's NES,Genesis, whatever...The screen dissapears then reappears frozen, with only the top quarter of it showing, with these play,pause, fast forward & sound off icons showing. NO idea what's going on here, but IDK this helps I noticed all games were muted the other day, but went into audio settings & turned volume back on. Not sure if that had anything to do with it.

Usually I have select + L1 on my gamepad set to LOAD STATE & select + R1 bound as SAVE STATE. Never had any problems whatsoever until now

 

Now with MAME, this is the 3rd of 4th time this has happened to me within LB & I cannot for the life of me remember how I solved this, but any arcade game I click in LB's menu, it brings up the usual window with text for a half second , then crashes. Currently can't play any MAME arcade game. nor save any game I use Retroarch with WHATSOEVER.  <SIGH> Just when I thought my problems were over for a while & I could just get back to enjoying some gameplay

SAVESTATE PROB.png

Edited by stevaside
forgot picture

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...