Jump to content
LaunchBox Community Forums

Recommended Posts

Beta 8 is out now with the following:

  • Many different stability fixes for the updated wheel/CoverFlow/wall views
  • Fixes for minor graphical errors in the templates used in wall view 2 and 3
  • The MS-DOS import wizard no longer shows games that had no startup files found, which were causing the process to error out
  • Dragging and dropping MAME ROMs was not letting you specify the MAME filters that you want; however, the MAME full-set importer is still highly recommended over any other method
  • Fix for a potential error when using a FlowImage in platform wheels
  • Like 6
Link to post
Share on other sites
  • Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hey all, the first 11.10 beta is out now with the following: New Premium Feature: The Big Box default wall view has been overhauled and is now much more flexible (with features such as ite

Beta 5 is out now with the following: Improved endless navigation in the new wall views Improved scrolling performance with the new wall views Corrected error when quickly scroll

Hey all, beta 4 is out now with the following: Added a new FlowVideo control so that you can add Video elements to a FlowContext (FlowControl) - shown working in the Default theme's WallVi

Posted Images

12 hours ago, C-Beats said:

@RULLUR @Olivia232425 Did the errors you were reporting get resolved in this last push?

Still loading up incomplete

UPDATE: Beta 8 seemed to help the issue, but still have much to scroll through and see if it doesn't show up blank like before.

UPDATE: 

image.thumb.png.5a5270982f62e6236ef662b1994768d7.png

I guess it didn't fix it after all

Edited by RULLUR
Link to post
Share on other sites
6 hours ago, bbweiners said:

I've only tried with VLC.

I'll do what I can to verify it.

I tried loading three games, two closed and played the FlowVideo after exiting and one did not.

 

Link to post
Share on other sites
14 hours ago, RULLUR said:

Still loading up incomplete

UPDATE: Beta 8 seemed to help the issue, but still have much to scroll through and see if it doesn't show up blank like before.

UPDATE: 

image.thumb.png.5a5270982f62e6236ef662b1994768d7.png

I guess it didn't fix it after all

When you see this if you don't push anything and wait a few seconds do the images show or no?

Link to post
Share on other sites
12 hours ago, bbweiners said:

I tried loading three games, two closed and played the FlowVideo after exiting and one did not.

 

Was this in beta 8 or 7?

Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, bbweiners said:

Beta 8

Is it happening consistently for the same game (like does the same game SOMETIMES work when you come back or does it always fail)

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, C-Beats said:

Is it happening consistently for the same game (like does the same game SOMETIMES work when you come back or does it always fail)

It's pretty random. Nothing consistent I can find yet.

Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, bbweiners said:

It's pretty random. Nothing consistent I can find yet.

If willing, could you turn on debug logging and try to reproduce it. When it happens then close out of Big Box and PM me the most recent log file in the \\Launchbox\Logs\ folder. I'll see if there anything I can use in there to see what may be happening.

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, C-Beats said:

If willing, could you turn on debug logging and try to reproduce it. When it happens then close out of Big Box and PM me the most recent log file in the \\Launchbox\Logs\ folder. I'll see if there anything I can use in there to see what may be happening.

I can, hopefully today. Where do I turn on debug?

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, G22 said:

I'd like to try out the beta but I don't know where to download it.

It is in the options menu.

LB >Tools >Options >Updates you will find the tick box for betas.

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
7 hours ago, C-Beats said:

When you see this if you don't push anything and wait a few seconds do the images show or no?

Sometimes, but doesn't do the whole list. Like I may get less than 10 or so that come up finally, and then when I scroll again I come up seeing more blanks. It even does this for games without Clear Logos too. All I know is if I back out to Platforms and return is when it seems to load the list up a bit faster even though still it has those blanks when I scroll for a bit

Edited by RULLUR
Link to post
Share on other sites

 I Suddenly have an issue with 11.10 beta 8 where the Launch-Box instance wont close on exiting the application. the task just continues to run in the background preventing me from being able to relaunch the application, If I kill the task in task manager, it relaunches fine, but then the same issue returns again after I exit... cannot relaunch.. nothing changed in my setups and have been updating without issues prior...

EDIT; Issue resolved. was not related to beta. there was an extra file copied by error into the data folder and it caused the application not to shutdown. 

 

 

Edited by MazJohn [Mr Arcade]
Link to post
Share on other sites

Beta 9 is out now with the following:

  • Emulator default script improvements thanks to @Retro808 that should prevent some emulators from having issues saving states on exit (when using the button combo)
  • FlowTemplate VerticalWheel property issue fix
  • Fix for rare error on right-click in LaunchBox
  • Like 3
Link to post
Share on other sites
22 hours ago, Jason Carr said:

@RULLUR What happens if you clear your image cache in Big Box? Do they start populating correctly then?

I tried that in previous Betas to think that would help, and even force populated in BigBox too, but nothing improved it. I have yet to Install Beta 9 to tell you if anything got better about that issue either, but will give you an update when I can

UPDATE: So it turns out that even in Beta 9 I'm having the same issue, and seems even when I scroll back up the list is when some titles don't show up until I either wait a while or back out and go back in. I'm also experiencing time now where some of the list showed, so I back out and go back in to think it will make everything load the list correctly, but instead the whole list ends up being one blank area that even games with no Clear Logos in plain texts don't show their name in the list. I'm also having times when I scroll and instead of it showing some blanks on the end, I now have times where some at the bottom will be there, but like one title comes up blank, and I don't think it has to have a Clear Logo or plain text to glitch that way, but it just does

Edited by RULLUR
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...