Jump to content
LaunchBox Community Forums

11.14 couple of issues


knapman
 Share

Recommended Posts

Hi, so I just updated, gone from 11.12 to 11.14, my platform videos no longer seem to be working in bigbox, is there a setting that needs changing for this update?

Also I have assigned a button to open system menu and found sometimes when I use it, it will get stuck in the menu, so escape doesn't return to the game list, maybe like 20% of the time I use it

and is there any way to reduce the time for the press and hold delay to open system menu, its a nice option but its surprisingly long delay at the moment

 

Edited by knapman
being stupid
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, knapman said:

Hi, so I just updated, gone from 11.12 to 11.14, my platform videos no longer seem to be working in bigbox, is there a setting that needs changing for this update?

They still show just fine here, you using a custom theme?

7 minutes ago, knapman said:

Also I have assigned a button to open system menu and found sometimes when I use it, it will get stuck in the menu, so escape doesn't return to the game list, maybe like 20% of the time I use it

Cant say i have seen that either, its working just fine with my controller, is it the same when using the controller?

7 minutes ago, knapman said:

and is there any way to reduce the time for the press and hold delay to open system menu, its a nice option but its surprisingly long delay at the moment

Not at the moment i'm afraid.

Link to comment
Share on other sites

Im using the pulse theme at the moment, and the open menu bind is on keyboard, sometimes when it happens it seems to trigger the sfx a bunch of times all at once when it misbehaves.

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, knapman said:

Hi, so I just updated, gone from 11.12 to 11.14, my platform videos no longer seem to be working in bigbox, is there a setting that needs changing for this update?

What do you mean by no longer seem to be working? Do you have "Play random game videos for platforms" checked in the Big Box video settings?

Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, knapman said:

Also I have assigned a button to open system menu and found sometimes when I use it, it will get stuck in the menu, so escape doesn't return to the game list, maybe like 20% of the time I use it

We are looking into this one. :)

29 minutes ago, knapman said:

and is there any way to reduce the time for the press and hold delay to open system menu, its a nice option but its surprisingly long delay at the moment

Not currently, but we'll keep it mind for a new release.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...