Jump to content
LaunchBox Community Forums

11.18 Beta Testing


faeran
 Share

Recommended Posts

Had started new thread for 12.1. Read @C-Beats post about this is for that, so re-posting it.

Was adding some games manually (v12.1), when I try to copy-n-paste something into the "Notes", the right mouse button isn't working (not bringing up the context menu). That's the only place I have found it not working so far.

Link to comment
Share on other sites

Hey guys,

I'm still seeing the issue where if you import a game, after it finishes importing, you manually change the metadata (as of present I've tried genre and rating) sometimes some of your images will be deleted for that game. This does not affect any images you have manually added.

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, bbweiners said:

Hey guys,

I'm still seeing the issue where if you import a game, after it finishes importing, you manually change the metadata (as of present I've tried genre and rating) sometimes some of your images will be deleted for that game. This does not affect any images you have manually added.

Thanks!

Only thing that affects the image save logic (other than the controls in the image page) is the games Title or Platform, so not sure why you would be seeing that. You always seen this happen or this new to the beta?

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, dbalcar said:

I am getting a LB crash and then this error report.  So far has happened about 3 times.

204262244_LBerror.thumb.PNG.329ca60fbdef3dc1ab7a4d317d692e6e.PNG

Typically this is caused by an issue with you video card and rendering DirectX. Always best to make sure you're video drivers are up to date when seeing this.

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, C-Beats said:

Only thing that affects the image save logic (other than the controls in the image page) is the games Title or Platform, so not sure why you would be seeing that. You always seen this happen or this new to the beta?

I've noticed it since either the last beta or the one before.

Link to comment
Share on other sites

I would then try to run Command Prompt as administrator and run the following command "sfc /scannow" (without quotes) and let that process run, then restart your computer, and see if that fixes it. It basically scans your computer's system files and make sure nothing is corrupted and corrects any corruptions it finds. We've seen that help fix that error in the past as well.

Link to comment
Share on other sites

Hi everyone,

12.0 beta 2 is now live with the following changes:

  • New Feature: Marquee's now have an IsActive binding theme developers can use (binding will change when a game is/is not running)
  • Improvement - Marquee videos can now play audio when Big Box is active (they will mute when it isn't)
  • Improvement - Add/Edit Additional Application now uses Dialog Theming (dark mode)
  • Improvement - Add/Edit Emulator has been reworked to look more like Add/Edit Game
  • Fixed: Add/Edit Game window will now trim any trailing or leading spaces from string fields
  • Fixed: Drag and dropping images to Add/Edit Game window, when you don't have any images already, is working again (introduced in 12.0 beta 1)
  • Fixed: Added logic to restart the image queue if you get a 404 error (introduced in 11.18 beta 4)
  • Fixed: Can now right click anywhere in the Add/Edit Games Notes to get the Copy/Paste menu (introduced in 12.0 beta 1)

 

As always, please report any issues with the beta here, and thanks for your help in testing LaunchBox.

  • Like 5
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, faeran said:

Fixed: Drag and dropping images to Add/Edit Game window, when you don't have any images already, is working again (introduced in 12.0 beta 1)

@MadK9 @Rlad Can I get one of you to confirm this is fixed for you?
 

5 hours ago, faeran said:

Fixed: Can now right click anywhere in the Add/Edit Games Notes to get the Copy/Paste menu (introduced in 12.0 beta 1)

@The Papaw Can you confirm this is fixed for you?

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, C-Beats said:
12 hours ago, faeran said:

Fixed: Drag and dropping images to Add/Edit Game window, when you don't have any images already, is working again (introduced in 12.0 beta 1)

@MadK9 @Rlad Can I get one of you to confirm this is fixed for you?

@C-Beats Did a quick test and seems to be back to normal, also checked the right click in notes and that also seemed to fine.

Thanks again.

Edited by MadK9
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Krakerman said:

menu still screwed up. Lot of the plugins config options get cutoff. Reverting back 11.18-beta 4 fixed it. Like I said before it's like the new menu spacing is off or too big noticeable difference.

 

Think you can snap a pic of what you're referring to? I didn't think the new context menus sizes were changed at all with the new dark theme so be curious to see what you're seeing. Also what screen resolution / scaling are you running?

Link to comment
Share on other sites

Another issue I had tonight was in BigBox using BannerBox theme and could not exit. I launched an emulator and exited back to BannerBox and could scroll thru the games for that system but could not exit back to top menu no matter how many times I pressed the ESC key or held it in did nothing. Reverted back to 11.18-beta 4 and tested and works just fine.

Edited by Krakerman
Link to comment
Share on other sites

I am testing the theme of putting videos on the marquee, and I have a strange behavior.

If I put a video in the platform marquee for example, and this is always played on monitor one, every time I change platform it plays perfectly, but if I configure the marquee as monitor two, when I change platform I have a delay of about 2/3 seconds before the video starts to play smoothly.

I'm testing with the latest Beta 12.2

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...