Jump to content
LaunchBox Community Forums

Strange Names


The Papaw
 Share

Recommended Posts

12 minutes ago, faeran said:

This most likely started happening due to a forum update, although shouldn't cause any issues with the contents.

I've also not be able to get it to happen in my testing today, are you still seeing it?

I just noticed it the first time this morning. I didn't figure it would hurt anything. I could try to upload them again if you'd like me to?

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, faeran said:

Not a big deal, either way. More of an interesting observation. 

I had a few extra minutes and Thought I'd try to upload the files again, just to see what happened. I may have found something that may be of interest to ya'll. One of the files name contains the "+" sign. When I uploaded them again, I noticed (they still have numbers being added to the begining of the file names) that the "+" was not recognized as it was in the past. Instead just 2 files with different numbers, I had to download both of them to differentiate them. Then I thought I would just change the name of the xip to say "Plus" instead, and now I am back into that "error 200" again and can't upload anything. Just thought I would share the findings.

Edited by The Papaw
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...