Jump to content
LaunchBox Community Forums

Dave S Cramer

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dave S Cramer

  • Rank
    8-Bit Processor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I tried removing the dot from homepath like you suggested and it looks like that fixed my issue! Thanks! You are a genius!
  2. I tried both. No dice. I'm going to try other things, and will still try your suggestions. Thanks again.
  3. It did create inis. 2 for each in fact, which I found odd. One was created in the main directory and one in the ini folder. I will definitely try your suggestion and let you know if it works! Thanks!
  4. Please forgive me for the stupid question and thank you to anyone who can help in advance. I have using MAMEUI for about 15 years and MESSUI for about 10. I have used MESUI off and on during this time and not spent a lot of time with it. I upgrade MAMEUI every release and lapse on MESSUI. I decided to update both with .224. But I'm having an issue I don't think I've ever experienced before. I tried playing games on Genesis and SNES. I can play the first game on each just fine but if I quit and select a new game, the first game I selected is the one that plays. I tried unmounting the cart, then
  5. I understand that an option would be to do a fresh install but I'm hoping to avoid that.
  6. I hope someone can help. I imported my Dreamcast roms and I wasn't paying attention and accidentally set it up as ALL instead of Sega Dreamcast and now i have a second ALL tab. When I right click on it, the option to delete is greyed out. Is there a way to get rid of it?
  7. Finally got it to work! I kept getting a syntax error and was assuming it didn't recognize 'insert' but it did. My issue was that the game names had spaces in them. I shortened Aston Belt to Astron_Belt and it worked.
  8. I'm making a little progress. I'm at the point where I input in the command line "laserdiscplayer insert (game name).ogv". The only problem is that the command 'insert' isn't recognized and not in the list of available commands. I have multiple versions of OpenMSX (0.11,0, 0.12.0 and 0.14.0) and none of them recognize 'insert'. Anyone know why this is happening to me? I setup all the 3 individually with catapult and configured them each to launch with Pioneer PX-7.
  9. I have searched high and low and have not been able to find any tutorials to getting Pioneer Palcom Laserdisc games working via openmsx. I've looked on the openmsx site but it's a little difficult to understand. Does anyone here have it up and running and if so would you care to share a little help? I'd be forever grateful. Thanks!
  10. I've been using Launchbox for about a year. The last few Launchbox.next versions have been very taxing on my laptop. It will drive the CPU usage up to 100% when I start it up and fluctuate all over the place and the memory will hang at a steady 1000 MB. The CPU will eventually go down to 0% but if I launch a game it will go back up to 100%. This is the ONLY program that has ever done this to me. Does this happen to anyone else? If so or if not does anyone have any idea why? Is it normal? My specs are: Windows 10 I7-4700 HQ @2.4 Ghz (with turbo boost to 3.4) 8
  11. I have the same goal, although, at the end of the day if I can get it to launch, that's usually enough for me. Good luck to you and thank again for your help!
  12. That was it! I just had to check "Don't use quotes"! Thank you so much for all your help. I can't begin to tell you how much I appreciate this. I'm kind of a completionist and want to be able to run as many platforms as I can via Launchbox. I can't believe it finally works.
  13. And I've tried it on about a dozen random games just to make sure it wasn't a problem with just one or two games.
  14. Unfortunately, it didn't work for me. Drive 0 is still empty when I use the bat. I even deleted my roms and emulator from Launchbox and started from scratch. So I downloaded the bat, placed it in my Arculator folder (which has Arculator.exe), imported my Archimedes roms in Launchbox (they aren't zipped or in folders, they are all in their .adf format). I chose the Arculator.bat as the emulator. Just like before when I run a game, it doesn't mount to the drive. And I double checked and it still works for me in Rocketlauncher separately. I must be doing something wrong or maybe I'm missing NET F
×
×
  • Create New...