Jump to content
LaunchBox Community Forums

LaunchBox not using ini files from Mameui64


Warped Polygon
 Share

Recommended Posts

I'm a relative noob but I've found an issue I can't resolve.

I was sorting out my screen tearing issue in Mameui64 standalone, with success. Using 'wait for vsync' and 'sync to monitor refresh' (both work great btw).

However after setting up my standalone Mame to work with launchbox, importing and setting up the emulator etc, I noticed launching the roms from LaunchBox caused the screen tearing to come back. I then ran the same rom in the standalone, and the tearing was fixed. 

I messed around with the ini files, put them in the presets folder, and that did not work. Works fine in standalone but not in Launchbox.

Where do I need to put my Mame directory for the ini files to be used by LaunchBox? Its currently in the launchbox directory.

Any advice would be greatly appreciated.

Cheers 

Edited by normchomsky
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...