Jump to content
LaunchBox Community Forums

Recommended Posts

Has anyone else had this issue: when extracting a GC rom with 7win its red and says there are some data after the end of the payload data. Is this good or bad? Seems like no matter where I get the rom it does the same thing. And also I seem to have funny issues with my browser and after windows updated my windows would not load, said something to the effect of personallized settings could not load and I could nothing. Thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I don't know about the second half of the question, but I have gotten that same error extracting archives more times than I can count. As long as the file comes out alright, it isn't a concern. It may have something to do with whatever program was used to zip it. If the file doesn't unzip properly (error or not) obviously you either got a bad archive or it didn't finish downloading completely.

Edited by fromlostdays

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...