Jump to content
LaunchBox Community Forums

adam1972

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About adam1972

  • Rank
    8-Bit Processor
  1. Thank you for the assist. It's an X-Arcade Tank Controller. I didn't have steam running. I went through and closed all apps, used task manager and closed everything I could that was running under my profile as well that had to do with steam, gog, printers, cloud services.. anything I didn't need. The only thing I didn't close was bigbox. I am able to come to the keyboard and alt-tab.. that's what I DO NOT want to do, especially since the game doesn't pause when it happens. It is NOT a solution. One keyboard and mouse, two monitors, one turned off (disabled when I turn on LB/BB), MAME 0.220, I only use BB, so I haven't tested LB. Those option I have checked are the ones everyone that has had this problem or similar have suggested in other threads to eliminate other windows from taking focus from the emulator. They were originally off when I started having the issue and apparently had no effect in this case.. ugh.... I am going to try one thing.. You mentioned alerts so I did a quick search on stopping windows alerts and found this article on a Windows feature.. Focus assist, disables those annoying alerts in case it is what is causing this... I'll give that a try and see if it helps. Thank you fromlostdays
  2. What in tarnation!!! It loses focus completely! We'll (me and the wife) will be in the the middle of a game and the screen will go black! You can still hear the game but the only way out is to quit the game or go to the keyboard and alt-tab! From that black screen, if you quit the game; MAME will still be running and never actually quits the game, you are simply back at the game select screen while Mame is happily still on the last game in the background! This is incredibly FRUSTRATING.. I QUIT EVERY SINGLE APP... I've gone and quit services that run under my name... still... Smack in the middle of playing at some random time! I've also set the window hiding apps as many have suggested. Does anyone have any idea that could possibly help? It's hard enough to get the wife to play... when this happens in the middle of her streak and she thinks it's me somehow.. I would sincerely appreciate ANY ideas.. I finally got this running to where I'm almost 80% with my desired emulators...
  3. Thank you I didn't know that... What version of mame is that? The whole romset thing is sooo confusing...
  4. Decided to try some of the games right after importing using the MAME import feature... This particular game doesn't start. I checked the info on the game, checked the location of the Rom... The ROM doesn't exist. Checked the original folder I imported FROM.. Doesn't exist there either. Happened to a few game entries... Confused...
  5. Hello Trying to come up with the most effective/efficient way to remove my arcade roms, and re-import them (after cleaning up with clrmamepro.. just got the 1.83 version).. without having to re-import images and videos that are already downloaded....
  6. Anyone successful with Atomiswave on the latest 0.7 Demul? The batchfile doesn't seem to work.. setting each game's individual command line to -run=awave -rom=romname opens demul to the game list.... lost
  7. Thanks for the help and the attempt, it's already checked... Also notice Demul tends to lose it's config... I have to go to it's settings and select the folder, iot won't load the configs after I close it.... If it's not one thing....
  8. Already been there. Many others all pointing at Zone Alarm, comodo. I'm using webroot. I don't get it all the time.. just randomly. Especially if iv'e had launchbox up for a while.
  9. Anyone know how to get around that error "can't reserve 512 Mbytes of memory"... I'm trying to set up Sammy Atomiswave and not having much luck. I've gotten this error with Dreamcast and Naomi.. but it's totally random. Normally quitting Launchbox and restarting it fixes it.... NOT this time.. Not with Sammy it seems. I'm running Win 10 with 16 GB of Ram and GTX1070
  10. using --nogui WORKS!! BUT I HAVE to comment out the ahk script or it keeps doing it.... I'm starting to think it's the script.... It even has a bonus that now reshade 3 LOADS UP!!!!!!!!
  11. I stand corrected.. It worked, now it doesn't. Grrrrrrrr
  12. I had the same thing. I went under options/ controller buttons and disabled the "exit" key. I just use automation and assign my 2 buttons for exiting there. Now it exits back out to bigbox and it doesn't seem to crash or require me to kill it via the task manager like before
×
×
  • Create New...