Jump to content
LaunchBox Community Forums

settings.xml is broken


Micral35
 Share

Recommended Posts

I updatet my LB from 8.3 to 8.4 and everithing works fine.
After a restatr of my computer LB dont start anymore.
I says that my settings.xml is broken.
I tried do rename/copy a settings.xml from my backups folder.
But the error message is still the same.

IIt took me a long time to setup my 40’000 games.
how can i rescue my LB setup?

Edited by Micral35
Link to comment
Share on other sites

That is unfortunate, are you sure you renamed a backup correctly and moved it to Launchbox/Data folder. If they genuinely dont work then i suggest just deleting the settings.xml from the data folder. This wont affect any of your imported platforms, it is simply the settings inside of Launchbox that you have changed from the defaults, so you may have to change a few settings in order to get it back to how it looked. You can safely close launchbox and delete the .xml and a new one will be created on your next start. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...