Jump to content
LaunchBox Community Forums
CoOlokey

CEMU Crashing via LaunchBox

Recommended Posts

Hello everyone.

I'm having a problem launching the game "FAST Racing NEO" via LauncherBox.

Launching via CEMU I can open the game without problem and play, however when using the  LaunchBox  after loading the shaders the emulator closes.

From what I saw in the log, the game hangs at the command line of Cemu Hook but I do not understand why, since it is the only game that happens.

Game log launching via LaunchBox

Spoiler

[21:58:25] ------- Init Cemu 1.15.0e -------
[21:58:25] mlc01 path: E:\Emulation\LaunchBox\Emulators\Cemu Emulator Backup\mlc01\
[21:58:25] Cemuhook version: 0.5.7.0
[21:58:25] CPU: AMD Ryzen 7 1800X Eight-Core Processor         
[21:58:25] RAM: 16334MB
[21:58:25] Used CPU extensions: SSSE3, SSE4.1, AVX2, AES-NI
[21:58:26] Loading .rpx -> Map "E:/Emulation/LaunchBox/Games/Nintendo Wii U/FAST Racing NEO [WFSEJX]/content/" to /vol/content/
[21:58:26] Loaded RPL module project (checksum 0xFAB25E0C)
[21:58:26] ------- Loaded title -------
[21:58:26] TitleId: 00050000-1012f000
[21:58:26] TitleVersion: v65
[21:58:26] Update path: E:\Emulation\LaunchBox\Emulators\Cemu Emulator Backup\mlc01\usr\title\00050000\1012F000\
[21:58:26] AOC path:    E:\Emulation\LaunchBox\Emulators\Cemu Emulator Backup\mlc01\usr\title\00050000\1012F000\aoc\
[21:58:26] Save path:   E:\Emulation\LaunchBox\Emulators\Cemu Emulator Backup\mlc01\usr\save\00050000\1012F000\user\
[21:58:26] shaderCache name: 057b4449
[21:58:26] gameprofile path: gameProfiles\000500001012f000.ini
[21:58:26] RPX hash: 4e513092
[21:58:26] RPL link time: 16ms
[21:58:26] HLE scan time: 0ms
[21:58:26] ------- Active settings -------
[21:58:26] CPU-Timer: host-based
[21:58:26] CPU-Mode: Single-core recompiler
[21:58:26] Load shared libraries: true
[21:58:26] Use RDTSC: true
[21:58:26] UseSeparableShaders: true
[21:58:26] GPUBufferCacheAccuracy: medium (gameprofile)
[21:58:26] Disable GPU fence: false
[21:58:26] Disable precompiled shaders: true
[21:58:26] Full sync at GX2DrawDone: true
[21:58:26] ------- Init OpenGL graphics backend -------
[21:58:26] Using OpenGL version 4.6
[21:58:26] OpenGL extensions:
[21:58:26] ARB_clip_control: available
[21:58:26] ARB_get_program_binary: available
[21:58:26] ARB_clear_texture: available
[21:58:26] ARB_copy_image: available
[21:58:26] NV_depth_buffer_float: available
[21:58:26] GL_VENDOR: NVIDIA Corporation
[21:58:26] GL_RENDERER: GeForce GTX 1060 6GB/PCIe/SSE2
[21:58:26] GL_VERSION: 4.6.0 NVIDIA 417.35
[21:58:26] Activate graphic pack: Fast Racing Neo/Graphics/Resolution [Preset: 1920x1080]
[21:58:26] ------- Init Audio backend -------
[21:58:26] DirectSound: available
[21:58:26] XAudio 2.8: available
[21:58:26] ------- Run title -------
[21:58:27] Shader cache loaded. Commited mem 127MB. Took 844ms
[21:58:27] Recompiler initialized. CPU extensions: LZCNT MOVBE AVX 
Crashlog for Cemu 1.15.0e
Date: 27-12-2018 21:58:27

-----------------------------------------
   Stack trace
-----------------------------------------
0x00007ff7185c2ed6  Cemu.exe         cemuLog_log
0x00007ff7185c3d66  Cemu.exe         cemuLog_log
0x00007ff89f906b06  Cemu.exe         RtlInitializeCriticalSectionAndSpinCount
0x00007ff89f8a4849  Cemu.exe         RtlWalkFrameChain
0x00007ff89f9433ee  Cemu.exe         KiUserExceptionDispatcher
0x00007ff7186738c3  Cemu.exe         osLib_registerHLEFunction
Exception 0xc0000094 at 0x7ff7186738c3(+0x2938c3) in module Cemu.exe
cemu.exe at 0x7ff7183e0000

RAX=4b5d6db0616ea8c0 RBX=0000000000000007 RCX=4b5d6db0616ea8c0 RDX=0000000000000000
RSP=00000067d2afe868 RBP=00000067d2afe9b0 RDI=0000000000000001 RSI=00007ff835578000
R8 =0000000000000000 R9 =00000067d2afe8b0 R10=000069b6d74b3abc R11=00000067d2afeb90
R12=0000000000000008 R13=0000000000000001 R14=00007ff8353eb7f0 R15=0000000000000000

-----------------------------------------
   Game info
-----------------------------------------
Game: FAST Racing NEO [US v65]
TitleId: 500001012f000
RPXHash: 57b4449

-----------------------------------------
   Active PPC instance
-----------------------------------------
IP 0x0244aa00 LR 0x00000000 Thread 0x00000000

-----------------------------------------
   PPC threads
-----------------------------------------
9069a3d0 Ent 00e0c668 IP 00e00004 LR 00e00000 READY     Aff 010 Pri 80 Name NULL

Game log launching via CEMU

Spoiler

[21:57:08] ------- Init Cemu 1.15.0e -------
[21:57:08] mlc01 path: E:\Emulation\LaunchBox\Emulators\Cemu Emulator Backup\mlc01\
[21:57:08] Cemuhook version: 0.5.7.0
[21:57:08] CPU: AMD Ryzen 7 1800X Eight-Core Processor         
[21:57:08] RAM: 16334MB
[21:57:08] Used CPU extensions: SSSE3, SSE4.1, AVX2, AES-NI
[21:57:10] Loading .rpx -> Map "E:/Emulation/LaunchBox/Games/Nintendo Wii U/FAST Racing NEO [WFSEJX]/content/" to /vol/content/
[21:57:10] Loaded RPL module project (checksum 0xFAB25E0C)
[21:57:10] ------- Loaded title -------
[21:57:10] TitleId: 00050000-1012f000
[21:57:10] TitleVersion: v65
[21:57:10] Update path: E:\Emulation\LaunchBox\Emulators\Cemu Emulator Backup\mlc01\usr\title\00050000\1012F000\
[21:57:10] AOC path:    E:\Emulation\LaunchBox\Emulators\Cemu Emulator Backup\mlc01\usr\title\00050000\1012F000\aoc\
[21:57:10] Save path:   E:\Emulation\LaunchBox\Emulators\Cemu Emulator Backup\mlc01\usr\save\00050000\1012F000\user\
[21:57:10] shaderCache name: 057b4449
[21:57:10] gameprofile path: gameProfiles\000500001012f000.ini
[21:57:10] RPX hash: 4e513092
[21:57:10] RPL link time: 15ms
[21:57:10] HLE scan time: 0ms
[21:57:10] ------- Active settings -------
[21:57:10] CPU-Timer: host-based
[21:57:10] CPU-Mode: Single-core recompiler
[21:57:10] Load shared libraries: true
[21:57:10] Use RDTSC: true
[21:57:10] UseSeparableShaders: true
[21:57:10] GPUBufferCacheAccuracy: medium (gameprofile)
[21:57:10] Disable GPU fence: false
[21:57:10] Disable precompiled shaders: true
[21:57:10] Full sync at GX2DrawDone: true
[21:57:10] ------- Init OpenGL graphics backend -------
[21:57:10] Using OpenGL version 4.6
[21:57:10] OpenGL extensions:
[21:57:10] ARB_clip_control: available
[21:57:10] ARB_get_program_binary: available
[21:57:10] ARB_clear_texture: available
[21:57:10] ARB_copy_image: available
[21:57:10] NV_depth_buffer_float: available
[21:57:10] GL_VENDOR: NVIDIA Corporation
[21:57:10] GL_RENDERER: GeForce GTX 1060 6GB/PCIe/SSE2
[21:57:10] GL_VERSION: 4.6.0 NVIDIA 417.35
[21:57:10] Activate graphic pack: Fast Racing Neo/Graphics/Resolution [Preset: 1920x1080]
[21:57:10] ------- Init Audio backend -------
[21:57:10] DirectSound: available
[21:57:10] XAudio 2.8: available
[21:57:10] ------- Run title -------
[21:57:11] Shader cache loaded. Commited mem 129MB. Took 844ms
[21:57:11] Recompiler initialized. CPU extensions: LZCNT MOVBE AVX 
[21:57:11] Custom timer mode: QPC
[21:57:11] IOSU_CRYPTO: No otp.bin found. Online mode cannot be used
[21:57:11] IOSU_CRYPTO: No Seeprom.bin found. Online mode cannot be used

Someone can help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...