Jump to content
LaunchBox Community Forums

Disappearing Buttons, Scrambled Text


NeHe
 Share

Recommended Posts

Just update to the latest launchbox (have never had issues until now) and when I import roms, the buttons on the import roms screen half vanish, as well, the text scrambles if I hover over it (see screenshot below).

image.thumb.png.b52dd4cc003fa757e4a71a33953c480a.png

I have repaired / removed / reinstalled ms windows runtime, I've repaired all the .net runtimes.  I've done a fresh clean install of launchbox.

Older version, no issues, new version, I see this happening when importing roms as well as on other screens:  tools, manage platforms.  when I hover over close the button collapses like in the image above.

Out of ideas, and haven't seen any other posts complaining about ui glitches.  Anyone know what's going on?

Running windows 10

 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, NeHe said:

Just update to the latest launchbox (have never had issues until now) and when I import roms, the buttons on the import roms screen half vanish, as well, the text scrambles if I hover over it (see screenshot below).

image.thumb.png.b52dd4cc003fa757e4a71a33953c480a.png

I have repaired / removed / reinstalled ms windows runtime, I've repaired all the .net runtimes.  I've done a fresh clean install of launchbox.

Older version, no issues, new version, I see this happening when importing roms as well as on other screens:  tools, manage platforms.  when I hover over close the button collapses like in the image above.

Out of ideas, and haven't seen any other posts complaining about ui glitches.  Anyone know what's going on?

Running windows 10

 

BigBox Graphical Glitching v11.3-11.6 *Solved - Page 3* - Troubleshooting - LaunchBox Community Forums (launchbox-app.com)

Link to comment
Share on other sites

Thank you neil9000!!!  Absolutely insane the amount of work that went into finding the solution.  Amazing community ?

greatly appreciate the quick response… not sure I would have found that post.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, NeHe said:

Thank you neil9000!!!  Absolutely insane the amount of work that went into finding the solution.  Amazing community ?

greatly appreciate the quick response… not sure I would have found that post.

Yeah it's a strange one indeed. Glad it helped you fix the issue though.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...