Jump to content
LaunchBox Community Forums

smpetty

Members
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

About smpetty

  • Rank
    16-Bit Artificial Intelligence

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I have used the /load command line flag, combined with the “Use exclusive full screen mode” setting, with a video resolution of “Automatic (default)”. This will sometimes work, but after one or more successes in LB/BB, it stops working. When it stops working, if I double click a game in LB, there is a small pause where my arrow icon turns to a spinning circle icon, but CXBX never loads and after a few seconds I am back to LB with an arrow icon. I have to reset the default settings of CXBX and delete the CXBX Reloaded folder in AppData to get everything working again. The only other setting that I had changed is “Allow Admin Privilege”. I don’t run CXBX as an administrator, but choosing this setting lets me skip warnings about “XBE Signature Failed.” I am running only known working games that I have run multiple times successfully with CXBX. When I run the same titles outside of LB, running CXBX, choosing an .xbe file, loading it, starting emulation (F5), stopping emulation (F6), and then closing the emulator (ALT-F4 or just closing the window by clicking the top right corner), I don’t have the same problems. As long as I am meticulous in starting and stopping the emulator in this fashion, CXBX continues to work. I suspect that LB/BB are not shutting down CXBX completely or correctly, although I can’t find an open CXBX.exe with Task Manager when I have the problems. I’m stumped. Any ideas?
  2. Many thanks JoeViking245, Lordmonkus, and LukeUsher! LukeUsher, you’re the guy responsible for CXBX-R, correct? Amazing to finally see a playable XBox emulator. Thank you.
  3. I’m using the latest development build. If I run CXBX-R from LB or BB, passing the location of the default.xbe for the game, it will load the game into CXBX-R but it does not run the title.
  4. When running CXBX-Reloaded from LB/BB, I am able to load games (default.xbe), but I need an AHK script that will do the following, after the game is loaded: Pass keypress F5 to the emulator (starts emulation) Pass keypress ALT-RETURN to the emulator (goes full screen) There are no command line arguments that will do the same. Also, when quitting CXBX-Reloaded, I need an AHK script which will do the following: Pass keypress F6 to the emulator (stops emulation) Pass keypress ALT-F4 to the emulator (closes/exits the emulator) Many thanks in advance!
  5. When running CXBX-Reloaded from LB/BB, I am able to load games (default.xbe), but I need an AHK script that will do the following, after the game is loaded: Pass keypress F5 to the emulator (starts emulation) Pass keypress ALT-RETURN to the emulator (goes full screen) There are no command line arguments that will do the same. Also, when quitting CXBX-Reloaded, I need an AHK script which will do the following: Pass keypress F6 to the emulator (stops emulation) Pass keypress ALT-F4 to the emulator (closes/exits the emulator) Many thanks in advance!
  6. Suggest using MAME instead of MESS... newer code and fewer bugs. Same syntax.
  7. Strange - last night I enabled RDTSC and XAudio in my Cemu settings. This morning BOTW boots just fine from LB/BB. The changes that I made were from here: http://compat.cemu.info/wiki/Serfrosts_Cemu_Setup_Guide The BOTW game profile lists as: # TLoZ: Breath of the Wild (USA) [Graphics] disableGPUFence = false extendedTextureReadback = true accurateShaderMul = true GPUBufferCacheAccuracy = 2 disablePrecompiledShaders = true [CPU] cpuMode = Triplecore-Recompiler [General] useRDTSC = false
  8. I'm having the same problem with BOTW and Cemu v1.13.2d. Works perfectly outside of LB/BB (v9.0 b1), but when launched from LB/BB it crashes back to LB/BB after compiling the shader cache. The other WiiU games hat I play work fine from LB/BB. I've checked all f the paths and settings and am stumped. Anyone figure this out? Thanks, Scott
  9. Thanks so much! I took all of the platforms out of the root folder and am good to go! Scott
  10. As of the update to LaunchBox v8.8 beta 3, the Platform Categories view (in LaunchBox and in BigBox) is listing the Platform Categories AND all of the Platforms together in one big list. How can I get back to the Platform Categories view with the Platforms nested under each category? Thanks, Scott
  11. Thanks Spycat! Huge help, much appreciated!
  12. CriticalCid wrote up a great guide on MAME updates here: https://goo.gl/Z3DQ2a
  13. I finally figured it out! When things act strangely on Windows 10, it's often related to security, permissions, or administrator issues. I checked the Cemu.exe properties and found that Cemu.exe was set to run in administrator mode. I vaguely remember changing this months ago after someone suggested this for running Cemu optimally. I unticked administrator mode and I was able to go from fullscreen to windowed mode with my controller automation combo. After adding $Esc:: { Process, Close, {{{StartupEXE}}} } to the AHK Script tab for Cemu (in LB Emulator Setup section) it all worked perfectly! Thanks to all for the help and suggestions!
  14. I finally figured it out! When things act strangely on Windows 10, it's often related to security, permissions, or administrator issues. I checked the Cemu.exe properties and found that Cemu.exe was set to run in administrator mode. I vaguely remember changing this months ago after someone suggested this for running Cemu optimally. I unticked administrator mode and I was able to go from fullscreen to windowed mode with my controller automation combo. After adding $Esc:: { Process, Close, {{{StartupEXE}}} } to the AHK Script tab for Cemu (in LB Emulator Setup section) it all worked perfectly! Thanks to all for the help and suggestions!
  15. Joel, that doesn't work for me either. Thanks for the help.
×
×
  • Create New...