Jump to content
LaunchBox Community Forums

Bellingham

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Bellingham

  • Rank
    8-Bit Processor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Apologies if this is the wrong place / an idiotic question, but I'm having trouble upgrading from RA 1.9.0 > 1.9.1 -- I normally just download the 64bit installer for Win10, which seems to overwrite only the 'new bits', keeping my settings etc intact, but with this latest update, it first tried to install to a different directory, then doesn't seem to have actually done much (RA still claims to be v1.9.0). Just how dumb am I being?
  2. Version 1.0.0

    836 downloads

    Hi all, occasional lurker making a first contribution here. Here are some clear logos I made for playlists etc which I thought others might like or at least not despise. I'd downloaded garbanzo's 'Years' playlists and sorted them into decades as per the suggestion, and had used some of Retroni's superb System Playlist logos to label each individual year, but wanted some clear logos of my own to denote the decades. Then I liked the look of what I'd done and made some more logos for other things. Hope they're of use!
  3. Through the Decades playlist Clear Logos and more... View File Hi all, occasional lurker making a first contribution here. Here are some clear logos I made for playlists etc which I thought others might like or at least not despise. I'd downloaded garbanzo's 'Years' playlists and sorted them into decades as per the suggestion, and had used some of Retroni's superb System Playlist logos to label each individual year, but wanted some clear logos of my own to denote the decades. Then I liked the look of what I'd done and made some more logos for other things.
  4. Sorry I don't think I described that well. The tiny Launchbox icon that shows up when an image is missing.
  5. Ah. *looks at own shoes, embarrassed* Not running a beta, no. Am on Version 9.9.
  6. Ah. No. It displays a broken image icon. Sounds like I'm unaware of something pretty fundamental!
  7. I love this idea in theory -- in practice I'm not sure if I'm overlooking something obvious but I can't get these to show up! I've extracted the files to the correct directories, checked the names of the platforms, tried refreshing again and again -- and nothing. What am I doing wrong?
  8. With the new XBOX Game Pass Ultimate account, you can install certain Game Pass titles on a PC as well as the XBOX -- is there any way to add them to LB yet? I may be missing something obvious but I can't seem to find a way to locate them on my PC and then point LB at them. Thanks in advance to anyone who can help!
  9. Apologies again if this is a dumb question, but is there any way to set 'custom' default clear logos for auto-generated playlists? Say I want to generate a playlist for Atari Jaguar genres, but would prefer to use a different logo for, say, puzzle games than the default one -- is there any way to swap it out without having to delete and replace? Are the default clear logos stored anywhere obvious and I'm just being unobservant?
  10. Hi all. Apologies if this is a stupid question, or one that's been answered elsewhere (couldn't quite find what I was looking for). I'm hoping to set up BigBox so it plays random game videos (as opposed to a universal theme video) for any given playlist, but all I get is a black screen and silence (I've got the 'play random video' option checked in BB options, btw). I've definitely, at some point in the past, had it set up so for one playlist it played random videos from a folder full of of vintage videogame commercials, but now no matter what I do I get just a black screen. I'm sure I'm
  11. Yep they've all got just one inside. It's really weird -- they still work when I launch them via Maximus. I'm wondering if it's something to do with 7-Zip, somehow. I was using WinRAR before.
  12. First of all, thanks for replying, and for helping me clarify what I'm on about! I'll try to be concise... They all worked with CCS64 launched with Maximus. Didn't try WinVice w/ Maximus though. Yes! And tantalizingly, the working ones are all bunched together, in alphabetical order. Everything from 'VE' through to 'Z' works fine -- about 16 games. But there are over 800 titles before that, from the letter A down, none of which work at all. The fact that they're bunched together can't be a coincidence. They were all imported at the same time though, along with titles tha
  13. Hi all, new here so apologies in advance if this is the world's stupidest question. Got an issue I just can't fathom at all. I have an arcade cabinet with Maximus Arcade on it, and have been migrating everything to Launchbox / Bigbox as it's soooo much better. Everything's been going swimmingly until this really bizarre issue I just can't work out. I've been importing C64 roms to use with CCS64. They all work fine in CCS64 when I use Maximus, but when I use Launchbox only the last eight or so I imported seem to work! To make matters even more confusing, it's the same if I try to laun
×
×
  • Create New...