Jump to content
LaunchBox Community Forums

Escape/Exit


AmigaTronik
 Share

Recommended Posts

Hi Jason thanks for your replly, This is what I did in my original post using Big Box & did not work, I think its because I'm having the NO TICK in the CHECK BOXES Problem, I have just tried the Auto-Hotkey within Launchbox & it works but dose not work in Big Box mode :-( Thanks, LIAM PS. I might as a temporary measure uninstall UXTHEME Patch to see if that's the problem & report back.
Link to comment
Share on other sites

Okay, good to know, Liam. I do know that it only happens on systems where the theme has been changed, but that's about all I know. Per AutoHotkey, there are a few things to try. Unfortunately I've noticed that sometimes the AHK doesn't work properly if you have multiple controllers connected, and set LaunchBox to use all controllers (instead of selecting a specific controller). So try selecting a specific controller and see if that helps. Also, take note that the settings are different between LaunchBox and Big Box. Also try rebooting your machine and/or making sure there aren't any existing AutoHotkey.exe processes running in the Task Manager before starting LaunchBox.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...