Jump to content
LaunchBox Community Forums

Recommended Posts

Since upgrading to Launchbox 7.8 beta 9,  in lauchbox it's as if I always have the up button depressed. I can unplug the offending controller and it stops. but this only happens in the beta, I preserved my 7.7 install just in case, and I do not have the issue in it, nor anywhere else on my computer except in the 7.8 beta 9. I'm going to try upgradng to the latest beta but the server is not up for upgrades at the moment. just odd, I don't know if there is a button cache somewhere that may be broke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevermind I spoke too soon, I have now upgraded and this resolved the problem. I search, and it looks like another person had this issue back in October, so I guess it is something that can happen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys, this can happen sometimes if you have an incompatible controller connected, or a controller is going haywire, the stick is accidentally held down by something, etc. So it's caused by some sort of stray additional controller connected. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, I remember getting this problem anytime my HOTAS was plugged in and "Use All Controllers" was checked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had this issue before turning off use z axis for scrolling fixed it right up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...