Jump to content
LaunchBox Community Forums
Sign in to follow this  
garbanzo

Installing to USB3 drive causes crash

Recommended Posts

I got a new 1tb USB3 drive that I intend to use for LaunchBox.

When I run the installer and choose the drive as my destination, it appears to install fine, but when it tries to launch, it crashes with an ambiguous error.

01FZbb0.png

So I tried installing to an internal drive, then copying the LaunchBox folder to my USB3 drive. It ran fine.

I copied over my settings file and started adding emulators when I got a message that a new beta was available, so I downloaded it. It installed, but upon launch, it crashed again with the same error.

Something about this drive doesn't let me install LaunchBox, even though it runs fine if I copy another installation over.

Any ideas? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

try a different port or if you have one try a different USB wire. I mean that isn't normal and other people run LB from a USB drive with no issues so it seems like a issue only you are having so I don't know what kind of other advice you will get.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there an installation log, or a crash report, or some other record that can be looked at to understand what failed during the installation process?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try application log or the other logs in windows event viewer application. Might have something there. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...