Jump to content
LaunchBox Community Forums

ReaperZer0

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About ReaperZer0

  • Rank
    8-Bit Processor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I also missed the live stream (thought it'd be later in the day). My thoughts aren't really super important though but here they are. * Better Romhack/Translation support like maybe be able to have icons show that it's been translated or is a hack. Maybe specifically import certain files as hacks of a game so that nothing gets looked up for them. Maybe even *pie in the sky* pull information about the hack/translation from RHDN or SMW Central. * Also a thing that's been bugging me since I first got Launchbox is I've wanted to drag and drop images I've found online into the box to add them. However I have to save them to my drive then navigate to the folder and add them. It can get annoying. Any way to fix that minor annoyance? * Also on the topic of minor annoyances. I can't seem to highlight anything in the fields right now, where I used to in previous versions? I don't know if that's a "me thing" or what. *Slight other thing would be the ability to more easily change the emulators/cores per system and the order they're in as right now it's.. *shrugs*.
  2. I swear this has been going on for a while. I'll randomly be looking through a collection and something will be ... off. There will be duplicate boxarts where there weren't before. Things will be renamed, boxart will be missing. I KNOW it's wrong because I have meticulously gone through all of these. Such as this, in my collection of SNES fan translations, my FF4 and 6 boxes have changed into the US box fronts and the names to FF2 and FF3. I know for a fact I would have put the Japanese box-art and that those would have been named IV and VI respectively. But did Launchbox do this without me asking it to? There are other instances where it does similar things, but I won't get into the details. I just want to know is this a thing it's actually doing? Is there a way to stop it? Am I just imagining all of this?
  3. I guess it'll be a while before I can get my hands on this. Here's hoping it gets on Archive at some point, because PD is just terrible for me.
  4. Well, the ones that round out my collection (so far) would be: Amiga Amstrad CPC Atari ST Commodore 64 Magnavox Odyssey 2 Microsoft MSX/MSX2/MSX2+ PC-8801 PC-9801 Philips CD-i Sega SG-1000 Sharp X68000 Super Game Boy Watara Supervision Wonderswan Wonderswan Color I've been trying to add more computer systems but it's rough. I don't know what to even shoot for next. Things get so complicated. Anyway, thanks again.
  5. Would like to see more of the computer systems added. Otherwise, great stuff.
  6. I'm actually way too excited for this.
  7. Yeah, I thought that maybe there were more but wasn't sure, and I went to sleep, wondering if it was a common thing or not. Then when I got back up I tried a few dozen more. Turns out it was only those two. It happens. It's fine. Can we get past the part where I did everything wrong somehow and let it go.
  8. And I did all of that, and for some reason Back to the Future 2 and 3 will not load but everything else is fine. I've tested a couple dozen and only those TWO aren't working for me. BackToTheFuturePart2_v1.2_0005.lha BackToTheFuturePart3_v1.3.lha I'm just clueless on why those two. Do I need to rename something? They both give the errors about not finding the specified slave. Literally every other game is fine. *shakes head*
  9. I meant no disrespect or anything, I just skipped the parts that didn't apply to what I was doing. I didn't want to create my own custom configs, just import the WHDLoads I have and be done with it, so I skipped that, for example. Was hoping for more than a RTFM response, but okay. I'll just delete the two that aren't working. Had about enough of this convoluted process anyway. Thanks for the help.
  10. I know, I've watched through parts of it, but I can't find the bit that pertains to this particular issue.
  11. So... I'm a complete Amiga scrub. I don't know what any of this is. I got my games set up and imported into Launchbox just fine and some run perfectly correctly as I was expecting. However randomly clicking around trying some out to see that they did load up. I got an error that I don't understand: "Amiga Launch Task failed with Exception: 'Did not find the speicifed WHDLoad slave. Check the WHDLoad arguments' See log file for details." I... what? May not be the exact place to ask but better than making a new thread? Not sure.
  12. Version 1.0.1

    66 downloads

    I found all the various PSU covers floating around the web and did my best to clean them up, in case anyone wants to add these to their Launchbox collection as I have.
  13. PlayStation Underground - Box Fronts View File I found all the various PSU covers floating around the web and did my best to clean them up, in case anyone wants to add these to their Launchbox collection as I have. Submitter ReaperZer0 Submitted 05/11/2017 Category Game Box Art  
  14. How do you combine the individual lists into one?
×
×
  • Create New...