Jump to content
LaunchBox Community Forums

radio5

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by radio5

  1. For anyone else who's experienced this issue, I solved it by going the nuclear option and deleting my entire NES library and importing a different ROM collection.
  2. I've been trying to clean up some media in my library, and I noticed Super Mario Bros. 2 was all sorts of messed up. Wrong theme video, wrong music, wrong images. I attempted to edit the game and make sure it was correctly tagged. (It was.) Everytime I try to download images/media for it, I always wind up with content for Super Mario Bros., instead. What am i missing? Thanks
  3. My apologies if this has been solved/answered before, but I haven't found the answer, yet. Is there a script to make the Mupen64plus core in RetroArch start with the GL graphics driver when starting an N64 game? Thanks
  4. Did anyone figure out what was causing this? I'm having the same issue. BigBox launches on my TV, and I get this audio glitch every single time. Kind of a bummer when you're showing off your sweet LaunchBox build to your buddies.
  5. Hey, guys. I'm getting everything set up pretty nice, but one nagging issue I can't seem to solve is how to enable the d-pad for MAME games. Any help would be greatly appreciated.
  6. I solved my problem. It was a bad copy. When I originally copied everything (~40gb), I left for about 10 minutes and it said it was complete. When I deleted everything and started over, it took closer to an hour, but when I clicked the .exe file, it just worked. This program is amazing! I would also like the thank DOS76 for helping me troubleshoot. If he/she is any indication of this forum community, it seems like this is a pretty helpful, friendly place.
  7. Thanks, DOS76, I'll give it a try. If that doesn't work, I'll try simply deleting it off my flash drive and re-copying.
  8. Thanks, but what do you mean by installing over top of my current install?
  9. No, everything is closed. It launches fine from my hard drive, but not from the flash. I'm kind of new to this, but is there a file I can upload that might shed some light on the problem?
  10. Yeah, that's the video that made me decide to try it, but besides rebuilding, I'm not sure what I can do.
  11. Tonight, I decided to copy my LaunchBox folder (emulators and all) onto a 128gb flash drive. When I try to launch it from the flashdrive, it doesn't do anything. No error message, nothing. Any ideas what I could be doing wrong? Thanks
  12. Sorry for reviving this old thread, but I wanted to say thanks to SentaiBrad. I finally decided to take the time to set up RetroArch and LaunchBox, and I couldn't get my NES games to load no matter what. I was editing command-line parameters and all sorts of stuff. In the end, SentaiBrad had the answer.
×
×
  • Create New...