Jump to content
LaunchBox Community Forums

Sega Model 2 issue


Recommended Posts

Hi guys I am loving LaunchBox but I have a problem with Sega Model 2: - the emulator and games run well outside LaunchBox but when I try to launch on the Frontend it just opens the emulator and doesn't launch the game... Any ideas of how to solve this? Regards
Link to post
Share on other sites
@ferraznich to set up sega model 2 go to the thread emulator settings, on its first page there is a link called Linky click on it and it will bring you to page on how to setup Sega Model 2 Emulator using bat files written by bd000 follow it to the letter and you will get it up and running. As bd000 wrote the script and helped me to get it running perfectly.
Link to post
Share on other sites
  • 2 years later...
  • 8 months later...
On 9/4/2017 at 1:10 PM, Lordmonkus said:

These are the settings in Launchbox you need for it. In the command line parameters set a resolution that suits your monitor, mine is for a 2560x1440 resolution.

Thank you, this was a big help!

Link to post
Share on other sites
  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...