Jump to content
LaunchBox Community Forums

Bug with Launchbox version 12.3+ (Sega Naomi and Sammy Atomiswave)


williecoiote
 Share

Recommended Posts


I wanted to report a possible bug.
After uptade 12.3, my Sega naomi and Sammy Atomiswave systems stopped working. I use Retroarch with the Flycast core. When I try to run the certain games, the Dreamcast Bios screen opens.
I tested the same game directly via Retroarch and it works perfectly.
I did a test with version 11.17, using the same roms and emulator/core versions and it works perfectly.

PS: With the new beta version of LB, the bug persists.

Link to comment
Share on other sites

On 11/21/2021 at 9:40 AM, williecoiote said:


I wanted to report a possible bug.
After uptade 12.3, my Sega naomi and Sammy Atomiswave systems stopped working. I use Retroarch with the Flycast core. When I try to run the certain games, the Dreamcast Bios screen opens.
I tested the same game directly via Retroarch and it works perfectly.
I did a test with version 11.17, using the same roms and emulator/core versions and it works perfectly.

PS: With the new beta version of LB, the bug persists.

Just a guess, but you may want to try and uncheck "Extract ROM archives before running" in your RetroArch emulator settings.

Link to comment
Share on other sites

On 11/21/2021 at 10:40 AM, williecoiote said:


I wanted to report a possible bug.
After uptade 12.3, my Sega naomi and Sammy Atomiswave systems stopped working. I use Retroarch with the Flycast core. When I try to run the certain games, the Dreamcast Bios screen opens.
I tested the same game directly via Retroarch and it works perfectly.
I did a test with version 11.17, using the same roms and emulator/core versions and it works perfectly.

PS: With the new beta version of LB, the bug persists.

I have the same problem as @WillieCoyote
follows a video demonstrating the error. (

)
running the game via launchbox falls to the bios screen
run directly from retroach the game loads normally

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, webfly said:

I have the same problem as @WillieCoyote
follows a video demonstrating the error. (

)
running the game via launchbox falls to the bios screen
run directly from retroach the game loads normally

My guess, you have Launchbox extracting the rom before it's passed to Retroarch.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...