Jump to content
LaunchBox Community Forums

RetroArch (MAME) not Loading in LaunchBox


angelobodetti
 Share

Recommended Posts

Hello - For some reason RetroArch immediately closes when I load it for Arcade (MAME core) from LaunchBox. When I open RA solo, load the core and then load the rom it works perfectly. So definitely an issue on the LB end. I have the path to the core correct. Definitely not a BIOS or rom issue because as mentioned the exact game works perfectly when trying in RetroArch outside of LB. Any tips? Seems odd.
Link to comment
Share on other sites

If that is the case go to manage emulators add a new emulator named Retroarch1 (or what ever you prefer) and point it to your same RA.exe you are already using but check the extract ROM before running. In another post one of the users was having the same issue with the Neo Geo core of RA not working in LB I wonder if the box is checked to unpack the file and that why it won't work for him.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...