Jump to content
LaunchBox Community Forums
Lordmonkus

IMPORTANT!! Please Read Before Posting For Help

Recommended Posts

Hi everyone.im having this issue,once I point to my rom in tools,select all the right paths and then scans for roms for the platform .i notice that if game fails to run and I right click and select edit .under emulator there isn't any selected.even though when I first pointed to the roms launch box does ask what platform is it for and suggests a emulator and point to that it seems fine .its just once I goto play the platform.i have to select the emulator for each game in the platform again

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can select all games by using ctrl+a then right click go to edit this will open the bulk edit wizard from there you can set an emulator for all games at once

Edited by DOS76
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks dos76 I thought it was setup like that before.im having a lot of trouble with my systems .trying to find someone to help walk me through the issues I'm having been doing all the tutorials .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please guy I have the boys coming down for a night gaming and would love to show them it running.now I have two system out of nine working ,now I don't have any as Launchbox is crashing .anybody help .im a Carpetfitter but I'm learning every day as we all are,some like me have a long way to go but I'm trying and not giving in .could somebody take the time to help please I am a life time member and love my Tec so I'll be here for years help me so I can help others please

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @CALLSTANLEY247, let's get this resolved; my apologies for any issues. What version did you upgrade from (what version did you have before the upgrade)? Is this a new issue with 7.5?

If you can, zip up your LaunchBox\Data folder and email it out to me at jason@unbrokensoftware.com. That way I can test with it and see what might be happening.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi jason i was on 7.6 beta i think .i downloaded the link you sent now .i have installed it on the external drive that got all launchbox folders. as i would like to copy all the folders onto a bartop im planning ,but first id like to get this all running smoothly on my gaming rig.all the videos are a tramedis help for somone like me as i tend to learn better watching someone doing it as i copy any retain lol.thank

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @CALLSTANLEY247, there are no 7.6 betas out yet; the latest version is still 7.5. I'm guessing maybe there are some invalid folders paths for your platforms that might be causing the issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol must have been 7.5 .loading that new install of 7.5 has done it but all i need to try and sort is my 9 platforms.got two working .this is sothing else you truely do love your work .

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you all squared away then as far as stability? I need to move on to some other things, but I'm sure the community can help you with platforms. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am trying to run PS1 games on launchbox through retroarch. I can play them directly through retroarch but when i click on the game image in launchbox nothing happens. I currently have my game files saved as .bin .cue. If anyone could help that would be awesome.5aeb8a886bfbd_AssociatedPlatforms.thumb.png.93d6bd28d8243fca071501c34ad4a653.png

Emulator details.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×