Jump to content
LaunchBox Community Forums

Recommended Posts

I see that in phoenix.config Attack of the Mutant Penguins has a diferent path than the rest, "f:/Launchbox/Games" instead of "f:/Launcbhox/emulators/ph28jag-win64/Jaguar/CARTRIDGE" although I saw that first path matches with the one in LB in one of your earlier screenshots, the question is where actually is the romy. As for the virus message and the one indicating that the emulator couldn't be found maybe your antivirus deleted RomLauncherPhoenix.exe.

Edited by jophran
typo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, they don't need to be in the cartridge folder of Phoenix, If you have them all in F:/Launcbhox/Games/Jaguar you could clear them all from Phoenix and add them again from that location.

Share this post


Link to post
Share on other sites

They are clean,but since the script it's made with Autoit, antivirus tend to detect it as a virus, you would need to add an exception to the antivirus or, if you have any doubts just download the file with the source only and compile it yourself, It's easy, just download and install Autoit and then right click in the source an compile the .au3 file with it (right click in explorer and you will see the options after you install autoit).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, this launcher works great.

I'm using the English translation patch, but there are two buttons that aren't translated when configuring inputs and seems all the jaguar buttons are covered.

Anyone know what these two inputs are?

 

yrQk222.png

 

7mQZc51.png

Edit: Another doh moment, Pause and Option.

Edited by Headrush69
Fix link.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I just came across the Phoenix emulator and while searching a way to integrate it into LB, I see there's this handy app.  But it doesn't seem to work for me since my 3DO library is in bin/cue format...  So what ends up happening is LB sends the path of the cue file to ROMLauncherPhoenix, which puts that into Phoenix's xml file instead of the bin file. 

I never used Autoit before, but I know a little scripting... just added this below line 38 in your source au3 file:

        If Stringright($Cmdline[$cont],4)=".cue" Then
            $RomRutaCompleta = StringTrimRight($RomRutaCompleta,4) & ".bin"
        EndIf

Compiled it, and now it works.  (Of course, it assumes the bin/cue files have the same base name)

Thanks for coming up with this handy app!

Edited by freeflyer454

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/5/2020 at 12:58 AM, freeflyer454 said:

I just came across the Phoenix emulator and while searching a way to integrate it into LB, I see there's this handy app.  But it doesn't seem to work for me since my 3DO library is in bin/cue format...  So what ends up happening is LB sends the path of the cue file to ROMLauncherPhoenix, which puts that into Phoenix's xml file instead of the bin file. 

I never used Autoit before, but I know a little scripting... just added this below line 38 in your source au3 file:

        If Stringright($Cmdline[$cont],4)=".cue" Then
            $RomRutaCompleta = StringTrimRight($RomRutaCompleta,4) & ".bin"
        EndIf

Compiled it, and now it works.  (Of course, it assumes the bin/cue files have the same base name)

Thanks for coming up with this handy app!

Great! I will add that to the original files as soon as I reassemble my PC. Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

i’m still getting the phoenix pop up with the window to attach a cartridge.

ive followed all the directions perfectly...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, the user freeflyer454 made another excelent launcher with better functionality, check that one, maybe works better for you, anyways remember that you must allways import your entire collection on Phoenix first, otherwise it won't recognize the ROM you're trying to launch.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh man this works perfectly!!!! That script exe is great! Well done!!!

Using Phoenix 2.8.jag. Way better then Virtual Jaguar 2.1.2 or the GIT compiles! By a long shot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything is configured perfectly in launchbox and phoenix according the the guide and launched perfectly directly from phoenix, but when i launch a game through launchbox i get this screen. What would be the solution to this?

3do.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/14/2020 at 4:58 AM, HellfireEternal said:

Hey, what are the names of the BIOS files Phoenix needs? None of the ones I have seem to work... Is there a setting I am missing?

 

I am using 3DO - FZ-10.bin for 3DO and [BIOS] Atari Jaguar (World).j64 for Jaguar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi jophran, I know this is a LaunchBox forum...but i´m trying to integrate Jaguar thru Rocketlauncher and Attract-Mode but only launchs everytime Alien vs. Predator...I found your launcher, i´m trying it but Attract-Mode don´t  have same options as LaunchBox...any ideas? Executable: your launcher, Arguments: [romfilename], path to my roms and extensions of them...thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...