Jump to content
LaunchBox Community Forums

Andrewnintendo

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Andrewnintendo

  • Rank
    8-Bit Processor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hey guys, how's everyone doing? I have a small issue going on with Parsec online Multiplayer. I want to play my emulators with my cousin through Parsec. We both have everything set up correctly. DS4 Windows has all the same settings for both my system and his. The problem arises upon him connecting over to my computer through parsec. His Controller seems to work and my computer recognizes his PS4 controller as "Virtual Xbox 360 Controller". So everything works fine, except the fact that DS4 Windows doesn't seem to recognize his controller, only mine. And it's necessary for it to recognize it and log it in as P2 so that I can set up the correct profile for when playing emulated games or any other sort of game. I've been thinking I perhaps needed to enable DS4 windows as an allowed app for guest user interaction, so I'll give that a try. In the mean time, is there perhaps anything additional I must do inorder to properly have his controller work in DS4 Windows on my system? Any help would be greatly appreciated. Thank you guys and take care.
  2. Great. Thank you for your help and quick reply @neil9000. I appreciate it. You take care brother.
  3. Hey, good morning guys, how are you all doing? I have a quick technical inquiry about Big Box and Custom Themes. I want to utilize a different Platform Video Set and Clear Logos per Theme. So for example, for the CityHunter Theme I want to use the standard Cinematix Platform Video Set, along with the default Clear Logos. And for the Unified 1.2 Theme I want to use the Unified Platform Video Set, along with the Silver Ring - Clear Logo set. How would I set this up, so that when I choose the City Hunter theme, the desired Platform Video and Clear Logo Set shows up, and likewise when I choose the Unified 1.2 Theme?. Thank you guys and have a nice day.
  4. Hey everyone, how are you all doing? I have a little issue with my PS4 controllers on the Snes9X emulator. I use the utility DS4windows. So basicially, everything is working fine, except the triggers when mapping them on the emulator, under input configuration. For the "L" and "R" buttons on the emulator, I use the Left and Right Trigger buttons on my PS4 controllers, however...they are being recognized and mapped as "Z down" and "Z up"; and in-game the triggers don't work. Any help would be greatly appreciate it. Thank you guys and have a nice day.
  5. Hey everyone, thank you for taking the time to read this post. I need help with an issue I'm currently facing. I'll try to be as detailed as possible. So just recently I upgraded my Launchbox from a yearly license to a forever license in order to support the development of this great front-end and to get the latest updates. Once I got the download link for the license, I went ahead and placed it in my Launchbox directory. From there I initialized Launchbox and was prompted to update to the new official Launchbox Version - 8.3 (My current version being 8.1). I went ahead and clicked "yes" and the update process began. Unfortunately, during the update, I recieved this message stating that there was an error while trying to rename a file in the destination directory. I've provided an attachment of this message down below. Anyway, I clicked retry to see if that would solve the issue but unfortunately it didn't. Upon trying several more times, I decided to just click "abort" since clicking on "ignore" appeared in parenthesis as (not recommended). From there a brief message appeared stating "removing installation files" and the installation process was then terminated and the window closed. From there I decided to perhaps try again so I clicked on my Launchbox desktop shortcut but got a window message stating that "Launchbox.exe" has been moved or changed as shown in the second attachment. I went ahead to my Launchbox directory to check, and it appears that Launchbox.exe has been deleted as it is now missing. Now I'm unable to access Launchbox and it appears that BigBox is inaccessible either. I double click it, but it's not starting up. I would truly appreciate it if you guys could help me out. Thank you all once again. Here are all the attachments:
  6. Thanks Brad. I'll try perhaps resetting the controllers, reinstalling them, and using input mapper as you mentioned. I'll post if it solves the problem. Take care.
  7. Hey Everyone. So I have a big problem with my PS4 controllers. I use DS4 Windows. So basically, when I plug in either one of my PS4 controllers by itself, it works with all my emulators and the input is set to what it should be, thus allowing me to play all my emulators with the proper config I made for player 1. However, when I plug in my second controller, it messes up the input. So now the second controller plugged in becomes player 1 whereas the first one that was initially plugged in becomes player 2, more or less. Some Emulators like Snes9X still retain the proper config and my first controller plugged in is still player 1, whereas my second controller is player 2, exactly how it should be. But for other emulators like PCSX2, it completely messes up the input. Some buttons work on my first controller, and others work on my second. Additionally I have BigBox set to enable a game controller. When I have my first controller plugged in by itself, it works and I'm able to use my controller. However when I plug in my second controller, my first one is no longer able to control BigBox, instead controller #2 controls it. Now, I'm not really quite sure of why any controller I plug in SECOND is defaulting to player 1, but perhaps it has to do with the fact that when I was configuring dolphin, I loaded up player 1 profile to player 2 because I thought the config would be the same. Maybe that switched up the inputs? Or perhaps it also has to do with the fact that I plugged in controller 2 in controller 1's usual port because I wanted to use my second controller. I'm really lost, I've tried removing the game controllers from devices and printers and re installing them, but no matter what I do, whenever I plug in a second controller, it messes up the input and defaults to player 1. How would I go about resolving this issue? Is there a way to perhaps reset the controllers or set a primary controller? By the way I'm sorry this is long, I've tried to include as much information as possible. Please, any help would be greatly appreciated. Thanks in advance everyone.
  8. Yeah bro. I deleted the metadata.xml file as it was corrupted and it created a new one upon launching launchbox. Currently it's still getting stuck multiple times at "Caching Playlists" and the only way to exit the program is by task manager, however it has come to my understanding from a previous forum read by Jason stating that force closing Launchbox can cause the .xml file to get corrupted which is most likely why mines got corrupted. So the real problem is Launchbox getting stuck or freezing while it tries to cache the playlists. Hopefully Jason can fix this issue for the future beta or stable release. Thanks
  9. Ight cool bro 😎 Time to get some fire 🔥 looking videos
  10. When I went to Emumovies I get this error I am connected to the internet however.
  11. Ok so as I was going to download metadata and images for my roms, still using beta 7 since it loaded up this one time and didn't get stuck at "Caching Playlists" and when parsing emu movies, I get a message saying unable to log into emu movies. I paid for the year for emu movies and really like the videos and media they provide. My login credentials are both correct, I double checked like 5 times, I am conected to the internet, and yet I'm still receiving the message unable to login to emu movies.
  12. Ok thanks for clarifying that. I deleted the .xml file and launchbox created a new one. The only real issue is launchbox getting stuck at "Caching Playlists". I hope this is fixed for future releases. Btw thanks for all the tutorials you make on YouTube. It has really helped me get all my emulators and roms working. Keep it up bro.
  13. I got this problem with the new beta: Metadata.xml file is corrupted. Please try closing and restarting LaunchBox. App: LaunchBox Version: 7.10-beta-7 Type: System.Exception Site: System.Data.DataSet () Source: Unbroken.LaunchBox at () at Unbroken.LaunchBox.Search.LocalDb.get_DataSet() at () at Unbroken.LaunchBox.Search.LocalDb.GetPlatforms() at (String , Boolean ) at Unbroken.LaunchBox.Search.LocalDb.GetValidPlatformName(String name, Boolean officialOnly) at (PlaylistGame , Dictionary2& , Dictionary2& , Dictionary2& ) at Unbroken.LaunchBox.Data.PlaylistGame.GetGame(Dictionary2& platformFileNames, Dictionary2& platformTitles, Dictionary2& platformRoughTitles) at Unbroken.LaunchBox.Data.Playlist.<>cDisplayClass156_0.<GetGamesManual>b5(PlaylistGame g) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectEnumerableIterator2.MoveNext() at System.Linq.Enumerable.WhereEnumerableIterator1.MoveNext() at System.Collections.Generic.List1..ctor(IEnumerable1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToListTSourceat Unbroken.LaunchBox.Data.Playlist.GetGamesManual(Boolean sort) at (Playlist , Boolean ) at Unbroken.LaunchBox.Data.Playlist.GetGames(Boolean sort) Also launchbox gets stuck at "Caching Playlists" and doesn't load. I waited 10 minutes and nothing. Below is a video of how it gets stuck loading IMG_2054.MOV
  14. Ok thanks I'll do that. And what about the metadata.xml file being corrupted? Should I delete it and let launchbox generate a new one upon launching it? And is it ok if I post any additional questions on this thread?
×
×
  • Create New...