Jump to content
LaunchBox Community Forums

Lukeyboy67

Members
  • Content Count

    235
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Lukeyboy67

  1. That was my first thought m8 but me being a ocd freak I deleleted it as soon as I ran 10.8 Is there a link to previous versions?
  2. I've noticed a couple of areas where LB has slowed down since the 10.9 update. When I go to the options page it now takes ages to show where before it was instant, I can live with that I suppose but now my Mame games are taking ages to load up too. This is very annoying as before they was almost instant, they work fine when run just on Mame. Anyone else getting this?
  3. Same here, only started happening last update, I must admit it's a pain in the ass.
  4. Now I'm getting this on some games....Anyone else?
  5. Thankyou but when I try them, I'm getting these screen glitches....
  6. I use Sega model 3 UI to set up my Xbox One controller and other settings, here' the link.... http://www.emu-france.com/news/61410-arcade-sega-model-3-ui-2019-11-19/
  7. Any chance you could make one for vertical games please?
  8. Cheers guys! 😁 I followed your instructions to the letter but it didn't work....
  9. Hey man thanks so much for yer reply! I don't use or plan to use Retroarch or Rocketlauncer any time soon but thanks for the suggestion. Option 4 sounds doable but of course I'd much rather have a unique bezel for every game instead of the generic one I planned to use so option 5 seems the way to go. I'll look into it. Thanks again for your help 🙂
  10. Lukeyboy67

    MAME Bezels....

    I've got 2870 Mame roms of which 1431 have bezels. I want to add a generic Mame bezel to all the roms missing one. The way I've been doing it so far is to run a game and if it's not got a bezel I look at the rom name, rename my generic bezel and drop it in the Mame art folder, I've done around 10 and the thought of repeating this process another 1429 times doesn't exactly fill me with enthusiasm! Is there a easier/quicker way of achieving this? many thanks for any help forthcoming 🙂
  11. The volume dial is turned up in LB, still nothing
  12. Suddenly I have no sound from any of the game snaps in LB. All sound is working OK everywhere else on my PC and games. Have I muted them somehow? volume is up, nothing?
  13. Here's my working ePSXe settings. Have you ticked the 'Extract ROM archives before running' box?
  14. Would anyone be so kind enough to make me a 'Amiga 1200 AGA' logo please? Many thanks
  15. These are great! Just missing a few, any chance you could add them some time? Cheers Alien vs. Predator Bubble Trouble Centipede Conquest of Zow Dragnet Eye of The Beholder Fat Bobby Lexis Lode Runner Loopz Marlboro Go! Raiden T-Tris
  16. Thanks for your reply but as I stated I'm a noob when it comes to editing files, where is this file located?
  17. Noob question. Can anyone tell me how to change the text colour on the Amiga theme plz?
  18. Yer right I was using HW rendering and upscale, switched to SW rendering and it all works fine now although doesn't look as pretty. I saw a YT vid of it running at 4K/60 fps with no glitches on PCSX2, god knows how he managed that? Anyway, thanks for yer help m8
  19. The game runs great on my PC but with some annoying glitches I can't seem to solve. I've seen it running perfect on YT so I know it's possible. Glitches like the Sun has a box around it, black vertical lines around the text and numbers and a constant shadow on the road in front of the car. As anyone else had these probs and solved it? any help would be very much appreciated AMD FX-8370 - Radeon RX480 - 16 gb - Win10 pro 64
×
×
  • Create New...