Jump to content
LaunchBox Community Forums

RULLUR

Members
  • Content Count

    410
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RULLUR

  1. So I'm kinda doing a method similar to what @Stiles was telling, but I'm keeping the Cache-BB folder open after I cleaned it, and then running BigBox. While in BigBox I go to a Platform and wait on the Game Wheel, but I Alt+Tab over to the Cache-BB folder and watch it load up everything in alphabetical order until it's done, and then head of to the next Platform listed, a just keep doing this for every Platform until hopefully I can just scroll without any gaps or blanks ever again with Clear Logos. UPDATE: Apparently that doesn't always seem to work either. Sometimes it won't load i
  2. It seems to be more on Platforms where I have a ton of games on like NES, Atari 2600, Game Boy, Game Boy Color, and so on. If I have something with around 50 games like Atari Lynx, it seems to not so much give me that problem.
  3. I do that for things of the same Region. When it comes to Prototypes, I tend to leave them be, but I may reconsider and combine with the latest version of the main instead. I got a ton of stuff, and try do what I can to organize it better from within my own LaunchBox and BigBox and also the Game DB to avoid any errors about game's details and everything else so things can be so much easier for everyone else when they import. I've actually been more worried about everyone else's stuff turning out accurate than my own. but I know in time we'll have things getting easier and easier to organi
  4. No. they are of various versions of Qbert and Qb, but LaunchBox thought some of those prototypes of Qb was Qbert though.
  5. This is all Atari 2600. Most of them are still confused on what is actually Qbert, and what is actually a Prototype for Qb. I've for a while been trying to manually get them sorted out though, but they take up most of my Atari 2600 stuff along with Prototypes of StarFire and others
  6. Cleaned Cache-BB, and been waiting for over 5Mins
  7. I tried that a few times, and I kinda ended up with the same issues. I even when I go in to BigBox and force things to refresh. Thing is I haven't done this since like the 3 previous Betas, so I may try this method on this Beta and see what happens since we both are dealing with the same issue
  8. Same with me, and sometimes you'll even get gaps too, and even when you scroll up it does kinda the same thing, and hard to say if these games that already had their Clear Logo already in the BB-Cache folder or not since I have tons to go through. I also have to wait forever in hopes they all load up correctly, but after waiting forever is when it seems no problem until you come back later to that same Platform and have to wait again on those Clear Logos they haven't been seen to load up. I also found that leaving the Game List and coming back when they haven't loaded up does make them show up
  9. Stuff is in there just fine, but I don't know if doing heavy Metadata Updates might be the problem too, so sometimes I do clean the whole Cache-BB out. I just don't remember there ever being any subfolders within Cache-BB though. Today the Cache-BB folder hasn't been cleaned out in months, and when I opened it is when it gave me a "Working on it" and became unresponsive for a bit as it slowly loads up everything, but everything is there though
  10. Still having this issue with Clear Logos not loading up correctly
  11. I went back in to ask for a Password reset on my own instead of the one they issued to everyone. Seems I'm finally able to go back in to the site now, so hopefully that ends any other issues within LaunchBox about accessing their database even though at most I feel our database is growing to be way more accurate than EmuMovies. They tend to on a few occasions have things we don't, but when it comes to Backgrounds, you're really asking for a mess because it seems based on keywords such as some things that had "Advance" in the name made games have Sonic Advance as a Background even when it's not
  12. Had the same problem, but @neil9000 already let know in previous posts that they were down the other day and is making everyone change passwords. I tried to Login on their site, but seems I'm still having problems getting back in to EmuMovies now.
  13. I rarely go over there or keep up with them, but thanks for the info on that. I just hope things are a little more straightened up with them too since their database at times seems so full of errors that feel only based on keywords, and might be sort of why some things overwrite to using stuff from the wrong region too. I'm sure most of you know I want things to be as accurate in one click as possible though
  14. Is anyone else having issues for the last few days where you can't access your EmuMovies stuff whenever you do a Metadata update?
  15. So I'm still having titles on the Game Wheel still take forever to show up unless I back out to the Platform Wheel and go back in again, but also the Game Wheel delays to scroll to the next game on the list if I press down just once. After checking a few more Platforms, it decided to fade white with a Pop-up about BigBox being Unresponsive with the choice to either wait or close it.
  16. Still having issues where the Clear Logos don't load up correctly on the Games Wheel within BigBox, and I also found out that when I go to change the Transitions for Game Background is when I get stuck on "Please Wait" for nearly 5 Minutes before finally letting me go back to the Main Menu
  17. Okay, so I'm still having problems with clear logos and text not loading correctly in the Game Wheel and sometimes the Platform Wheel too, especially when it comes to the Atari 7800 clear logo not wanting to show up at times. Also when I exit MAME, I have to Alt+Tab things back to focusing on BigBox. Not only am I having this issue on my ThinkCenter, but also on my Wife @Haydee's MSI Laptop too. I've also noticed the Pause Menu will show up in Redream when I have it set to the Guide/Home button, but when I choose to Exit Game, it just takes me back to Redream instead. VisualBoyAdvanc
  18. I tried that in previous Betas to think that would help, and even force populated in BigBox too, but nothing improved it. I have yet to Install Beta 9 to tell you if anything got better about that issue either, but will give you an update when I can UPDATE: So it turns out that even in Beta 9 I'm having the same issue, and seems even when I scroll back up the list is when some titles don't show up until I either wait a while or back out and go back in. I'm also experiencing time now where some of the list showed, so I back out and go back in to think it will make everything load the list
  19. The GamesDB website. I haven't had that problem within LaunchBox itself though as far as I know
  20. Sometimes, but doesn't do the whole list. Like I may get less than 10 or so that come up finally, and then when I scroll again I come up seeing more blanks. It even does this for games without Clear Logos too. All I know is if I back out to Platforms and return is when it seems to load the list up a bit faster even though still it has those blanks when I scroll for a bit
  21. Not sure who else is aware of this, but turns out if you're looking for something like "M&M's" in the title or anything else using "&", you'll be met only with whatever you searched before the "&" was used. So if you type in "M&M's", it'll come up as you just typed "M". For now, I found you have to use "%26" instead of "&" in the search to get the proper results. So if for instance if you wanted to look for something like "M&M's", then you'll have to do "m%26m%27s" instead. You might get away with "m%26m's" too, but have yet to try it. I just figured it out the sam
  22. Still loading up incomplete UPDATE: Beta 8 seemed to help the issue, but still have much to scroll through and see if it doesn't show up blank like before. UPDATE: I guess it didn't fix it after all
  23. So I went from the list not showing up all the way until I back out to Platforms and return, to now this is happening instead:
  24. I've been having yet again issues where the Clear Logos don't load up in the game list on BigBox. Seems also when I Download Metadata and Media in bulk I get stuff from the wrong Region, and then some game titles I have of the same name from another Region either lose all artwork too. I at times have even gone into the Games DB just to see if all things match to their correct Region, and even to find out they are set right, they still don't give me the proper artwork all the way. I've tried to refresh and force populate images within BigBox, and even deleted everything in the Cache BB folder,
  25. I think there needs to be something of a Branch Map that somewhat combines brand names into a Parent Category of brands that once were, and all the names they used to go by so people can easily group together all these various names as one. I think for ones that merged, you have them show up in both names they once were. Like BanDai NAMCO Entertainment can show up in both the BanDai group and the NAMCO group, but anything before their merger just stays as is. Like you won't have any 90s Power Rangers stuff in a NAMCO group or you won't have any TEKKEN stuff show up in the BanDai group at the t
×
×
  • Create New...