Jump to content
LaunchBox Community Forums

Recommended Posts

1 hour ago, kyoken said:

Anyone knows how can i increase the size of the selected wheel?, Thanks

Ill chime in here as no one has answered yet, but im not exactly sure as its not my forte, but i believe it has to do with editing the view you want to change then its either the camera control or Z axis. im not sure exactly though. Just copy your view elsewhere first then experiment. 

Hopefully someone else much more knowledgeable than me can explicitly say where. Maybe @RetroHumanoid if he is around. :) 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, kyoken said:

Anyone knows how can i increase the size of the selected wheel?, Thanks

You want to increase the value tagged below in blue...the higher the value,the larger the wheel will become...but,you only want to go by 1/10th at a time,meaning go from 1.1 to 1.2....1.2 to 1.3....etc. Do this until you reach the desired size. Note that anything past 1.3 tends to run the wheel off the side of the screen...so you run into more issues,unless you shift the entire wheel over to the left some, to compensate for the size.

 

<!-- WHEEL -->
            <coverFlow:FlowControl x:Name="FlowControl" HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" Grid.Column="4" Grid.ColumnSpan="3" Grid.Row="0" Grid.RowSpan="8" CoverFactory="{Binding CoverFactory}" ImageType="Clear Logos"
                CurveAmount="-4.6" CameraZPosition="2.2" VisibleCount="16" PageSize="6" Spacing="0.75" ItemZPosition="0.6" SelectedItemZPosition="1.1" Panel.ZIndex="20"  RotationAmount="8">
                <coverFlow:FlowControl.Opacity>100</coverFlow:FlowControl.Opacity>
            </coverFlow:FlowControl>

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, RetroHumanoid said:

You want to increase the value tagged below in blue...the higher the value,the larger the wheel will become...but,you only want to go by 1/10th at a time,meaning go from 1.1 to 1.2....1.2 to 1.3....etc. Do this until you reach the desired size. Note that anything past 1.3 tends to run the wheel off the side of the screen...so you run into more issues,unless you shift the entire wheel over to the left some, to compensate for the size.

 

<!-- WHEEL -->
            <coverFlow:FlowControl x:Name="FlowControl" HorizontalAlignment="Stretch" VerticalAlignment="Stretch" Grid.Column="4" Grid.ColumnSpan="3" Grid.Row="0" Grid.RowSpan="8" CoverFactory="{Binding CoverFactory}" ImageType="Clear Logos"
                CurveAmount="-4.6" CameraZPosition="2.2" VisibleCount="16" PageSize="6" Spacing="0.75" ItemZPosition="0.6" SelectedItemZPosition="1.1" Panel.ZIndex="20"  RotationAmount="8">
                <coverFlow:FlowControl.Opacity>100</coverFlow:FlowControl.Opacity>
            </coverFlow:FlowControl>

Thanks so much @RetroHumanoid, i would of tagged cid but i think he is on vacation or something. I assumed you would know as you were in the code at the moment. thanks. :)

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

My game videos do not show. It's just a black box.  I have verified that it plays in vlc outside of bigbox.

I have a premium emumovies account.  The videos are in both the \LaunchBox\Videos\Super Nintendo Entertainment System and \LaunchBox\Videos\Super Nintendo Entertainment System\Theme folders and it's still not playing the video.

This is not platform videos, its the actual game videos.

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

are to using  view that supports videos. Each theme has multiple view some have videos some do not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

5 minutes ago, DOS76 said:

are to using  view that supports videos. Each theme has multiple view some have videos some do not.

I am using unified and vertical wheel 3. I have tried placing videos everywhere and it does not show up.  Tried a different theme and it shows up.  Not sure why it's not showing up.  What am i doing wrong?

Oh and the video shows in launchbox just not in bigbox.

Edited by snipered

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, snipered said:

 

I am using unified and vertical wheel 3. I have tried placing videos everywhere and it does not show up.  Tried a different theme and it shows up.  Not sure why it's not showing up.  What am i doing wrong?

Oh and the video shows in launchbox just not in bigbox.

Dont try placing them everywhere..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, neil9000 said:

Dont try placing them everywhere..

 

What do you mean by that?  I tried changing views and no luck

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, snipered said:

What do you mean by that?  I tried changing views and no luck

What i mean by that is, you already said you tried changing things and putting videos everywhere. there are several different views in that theme, have you tried cycling through them?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, neil9000 said:

What i mean by that is, you already said you tried changing things and putting videos everywhere. there are several different views in that theme, have you tried cycling through them?

Yes tried that.  Even vertical wheel 4 that is the fullscreen one, does not work.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, snipered said:

Yes tried that.  Even vertical wheel 4 that is the fullscreen one, does not work.

 

What do you mean by doesnt work? The theme is designed a certain way..

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, neil9000 said:

What do you mean by doesnt work? The theme is designed a certain way..

This is what i see:  check the pictures.

If i go into the detail and click on start movie in fullscreen, it shows the video.

 

vwheel3.jpg

vwheel4.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, snipered said:

This is what i see:  check the pictures.

If i go into the detail and click on start movie in fullscreen, it shows the video.

 

vwheel3.jpg

vwheel4.jpg

OK, i see. That is wrong. You have the wrong box and cart, and you have no platform video.

I suggest you grab the correct videoes.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, neil9000 said:

OK, i see. That is wrong. You have the wrong box and cart, and you have no platform video.

I suggest you grab the correct videoes.

 

 

I'm confused, i thought downloading the platform videos where for the console or arcade cabinet.  I have those and they work fine.  Just not the game videos.

 

Downloading now, lets see if that fixes the issue.

Edited by snipered

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, snipered said:

I'm confused, i thought downloading the platform videos where for the console or arcade cabinet.  I have those and they work fine.  Just not the game videos.

The game videos come from EmuMovies @snipered. The platform videos aren't used in the games lists. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, snipered said:

That's what i thought.

Do you have the game videos from EmuMovies? If they're playing in full screen but not there, then that does sound like something odd is going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Jason Carr said:

Do you have the game videos from EmuMovies? If they're playing in full screen but not there, then that does sound like something odd is going on.

I have some andnone are showing.  only if i go to the detail and say play in fullscreen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, snipered said:

I have some andnone are showing.  only if i go to the detail and say play in fullscreen.

Do the videos play if you use the default theme? Sorry if you've already answered that question. You can also try switching between video playback engines to see if that makes any difference.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...